لطفاً این وبلاگ را محبوب کنید:

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی سایت نازک بین ایمنی شغلی پست الکترونیک درباره
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

91/11/2
12:0 ص

در سالروز با سعادت امامت حضرت حجت (عج) تفألی زدم به دیوان خواجه حافظ شیرازی و غزلش را با خودکار نوشتم که تقدیمش می کنم به دوستاداران حضرتش:

مطلب مرتبط: تقدیم به حضرت حجت

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/30
9:13 ع

طرح مشکلات تحریم در کشور از آنجا آغاز شد که برخی سوءمدیریت های دولت و برخی حمله های غیر منصفانه منتقدین و لجاجت های این دو موجب شد تا دولت در دفاع از خودش جنبه های تحریم و تأثیر آنها را بر اقتصاد کشور علنی نماید. بعد از طرح مشکلات تحریم در جامعه توسط مسئولان، متأسفانه امید دشمنان به پیروزی با این حربه بیشتر شد، آن قدر که صدای هل هله های شوم وحشیانه شان به گوش مان می رسد، تحریم هایی که زندگی روزمره مردم را از غذا تا درمان و سلامتی هدف گرفته است و  اگر چه با مدیریت بهتر و دقیق تر تا حدود زیادی قابل پیشگیری بود ولی اکنون نقطه ی امیدی برای دشمن شده است. در این شرایط دولت و مجلس اقدام به نشست مشترکی برای بررسی و رفع مشکلات کرده اند که در مطلب قبلی همین وبلاگ به آن پرداخته ام اما از نگاه دیگر در این نشست باید به غیر از محصولات مدیریتی از مردم نیز مدد جست.
 مردم ولایی و مومن ایران می توانند جور اشتباهات و نقصان های مسئولان را در همکاری و اجرای اقتصاد مقاومتی به دوش بکشند، مردم به انقلاب و استقلال کشورشان علاقه دارند و اگر صادقانه و مسئولان از ایشان خواسته شود، حاضرند ایثارگرانه از خودگذشتگی کنند. همدلی و وحدت مسئولان اگر حقیقتاً برای حل مشکلات و در راستای مقاومت جانانه در برابر تحریم ها باشد و از حرف به عمل و رفتار برسد، حتماً مردم نیز با حس اعتمادی که به مسئولان پیدا می کنند بیشتر حاضر به همکاری خواهند شد. همانطوری که در دوکلام اقتصادی با مردم و  2 تکلیف اقتصادی مهم ما در این شرایط به آنها پرداختم ما مردم می توانیم سهم بسیار ویژه ای در گذشتن از این مرحله داشته باشیم، برای نیل به این هدف، باید با موارد زیر را مورد اهتمام جدی قرار دهیم:
1- صرفه جویی در مصرف همه چیز برای کاهش واردات و افزایش صادرات
2- پرهیز از خرید محصولات خارجی و ارز بر برای صرف ارز در جاهای ضروری
3- پرهیز از مصرف پول برای دلالی که موجب افزایش تورم و نتیجتاً کاهش ارزش پول ملی و تضعیف اقتصاد کشور می شود.
4- دمیدن حس آرامش و روحیه مقاومت در اطرافیان و اجتماع به منظور افزایش مشارکت عمومی در پوشاندن مشکلات و مراعات کردن انصاف بیشتر نسبت به همدیگر
5- پرهیز از مسافرتهای غیر ضرور خارجی از سیاحتی گرفته تا زیارتی غیر ضروری
6- سپردن نقدینگی به بانک و بورس در جهت تقویت نقدینگی تولید و صنعت در کشور
7- همت بیشتر از سوی سرمایه دار و نیروی کار در جهت افزایش تولید و بهره وری و نتیجتاً کاهش واردات و افزایش صادرات
8- توکل به خدا و توسل به اهل بیت همواره در حل مشکلات به خصوص وقتی که با تلاش همراه می شود معجزه می کند و نمی توان آن را نادیده گرفت
با رعایت این موارد به مسئولان فرصت می دهیم تا با همدلی و وحدت مشکلات را حل کنند، تا به شرایط عادی برسیم، فقط کافیست مسئولان به صورت جدی از مردم بخواهند، کافیست مسئولان مجلس و دولت با اقرار به کوتاهی های خودشان در ایجاد تفاهم و همکاری و سوء مدیریت و باتعهد بر تلاش برای جبران اشتباهات، از مردم بخواهند تا مردم نیز عاشقانه همکاری کنند، نکته مهم این است که مردم به چنین دعوی صادقانه ای پاسخ رد نخواهند داد و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات خواهند نمود.

مطالب مرتبط:
2 تکلیف اقتصادی مهم ما در این شرایط
دوکلام اقتصادی با مردم
اقتصاد مقاومتی یعنی ..
یا مهدی! ادرک انقلابنا

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/30
6:55 ع

امشب قرار است جلسه مشترک دولت و مجلس به قصد بررسی راهکارهای کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و با حضور رییسان دولت و مجلس و وزرای اقتصادی و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار گردد. امیدوارم این جلسات قابل تقدیر که باید خیلی زودتر از اینها شروع می شد به صورت منظم استمرار یافته و از حاشیه سازی حاشیه سازان مجلس و دولت دور بماند و این که نتیجه اش با همدلی بیشتر مسئولان و همراه کردن ایجاد اعتماد و آرامش در جامعه همراه شود. امیدوارم رسانه ها نیز در این امر کمک نمایند و امیدوارم مسئولان خالصاً و مخلصاً و بدون این که بدنبال پیداکردن نقطه ضعف و بهانه باشند در این جلسه حضور بهم رسانند و نیات خود را بعدا به منت و غرزدن آلوده نکنند. مسئولان محترم یادشان باشد که اقتضای پذیرفتن مسئولیت و ولایت مداری این است که با وحدت و همدلی منافع شخصی و حزبی خویش را فدای آرامش مردم و اطاعت از رهبری نمایند و جز این باشد باید منتظر بازخواست الهی باشند.

مطالب مرتبط:
فاصله سران قوا تا خیانت
سران هنوز محترم قوا! بخوانند
خطاب به مسئولان محترم قوا
ولله شأن ملت از دولت و مجلس بالاتر است
دیگر کسی در رأس امور نیست؟!
آقای لاریجانی! شما صالح بر سؤالسار نیستید
مهمتر از سوال، لحن سوال و جواب است
دعواهای سیاسی و راههای بازگشت
پیشنهاد جنگ تن به تن به احمدی نژاد و لاریجانی
انصاف گمشده ی سیاسیون
سوال از رییس جمهور تبلیغاتی نیست؟!!‏
جهاد اقتصادی و تکلیف مجلس

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/30
10:30 ص

اگر چه پرداختن به چنین مسائل جزئی را معمولاً‌ دنبال نمی کنم، اما بعضی وقت ها برخی مسائل جزئی نشانه هایی هستند که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد. آقای احمدی نژاد در پایان نطق اخیرشان در مجلس، از چند جلمه متوالی استفاده کردند به این مضمون که "ملتی که در دریای ثروت است نباید فقیر باشد و ملتی که قالی می بافد نباید روی حصیر زندگی کند" و این دو جمله با دو بیت متوالی از یک ترانه ی غیر مجاز از خواننده ی طاغوتی (معین) عیناً‌ منطبق است که گویا از طرف رسانه های غربی و ایرانی مورد توجه قرار گرفته است.
سوال این است که آیا رییس جمهور هنوز نمی خواهد کسانی که در پیرامون وی قرار دارند را کمی بیشتر مورد توجه و نظارت قرار دهد؟!! بعید می دانم این جملات را شخص رییس جمهور عامدانه انتخاب کرده باشد و لااقل نمی خواهم این بدترین ظن را داشته باشم، بلکه می گویم کسی این جملات را برای ایشان تعبیه کرده است که مورد اعتماد و از نزدیکان ایشان بوده است و بعید می دانم که آن فرد نفهمیده باشد که اذهان مستمعین به سمت آن ترانه ی غیر مجاز خواهد رفت، البته کاش طرفداران سرسخت آقای احمدی نژاد نگویند که قحطی شعر بوده است، و به علامت ها توجه داشته باشند و کمی از تعصب ها بکاهند و تنها با دیده منطق مسائل را تحلیل نمایند.

مطالب مرتبط:
جنگل های بلوط یعنی پذیرش معضل نقدینگی
دلایلی برای توقف موقت فاز 2 هدفمندی

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/28
1:41 ع

حضور رییس جمهور در مجلس با نقاط قوت و ضعفی همراه بود که نقطه ی قوتش تأکید بر همدلی و وحدت بود و نکته ی منفی اش هم عدم پاسخگویی مناسب در مورد مشکلات کشور و عدم ارائه دلیل قانع کننده برای راضی کردن مجلس به اجرای فاز 2 هدفمندی؛ اما بین سخنان رییس جمهور در مجلس به یک نکته پی بردم که طی این چند روز بیشتر مورد تمسخر قرار گرفته است و به صورت تحلیلی به آن پرداخته نشده است و آن هم بحث جنگلهای بلوط و کلاً‌ بحث جنگل و مرتع و زمین بود.


رییس جمهور جنگل ها و مراتع را فرصت بزرگی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی می دانند و نگهداری آنها را توسط دولت فاقد کارآیی و بهره وری، و در کنار این مسئله ایشان تأکید کردند که این مسئله می تواند نقدینگی جامعه را کاهش دهد و نکته ی من در همین جمله ی رییس جمهور است،‌ یعنی پذیرش مشکل نقدینگی.
مدتهاست که بخشهای کارشناسی و حتی رهبر معظم انقلاب از معضل نقدینگی و عدم جذب آن توسط سیستم اقتصادی کشور صحبت کرده اند ولی تا در خاطر دارم رییس محترم جمهور و وزیر اقتصاد این مسئله را منکر می شدند. اکنون رییس جمهور همزمان با طرح فاز 2 هدفمندی اقدام به ارائه ی طرحی جهت جمع آوری نقدینگی های مازاد نموده اند که البته یک طرح محدود و خام اینچنینی نمی تواند موجب اعتماد مجلس و مردم برای یکسره کردن هدفمندی یارانه ها گردد ولی همین که دولت به نوعی به معضل نقدینگی پی برده و دنبال ایجاد ظرفیت برای جذب آنهاست خود نکته ی مثبت ماجراست.
به نظر می رسد که دولت باید بیش از این که به دنبال ابتکار و ایجاد روشهای نوین اقتصادی و آزمون و خطا باشد، باید به دنبال اداره ی علمی کشور و استفاده ی مناسب از ابزارهای حمایتی از تولید،‌ ابزارهای کنترل و نظارت بازار،‌ سیاستهای بانکی و پولی و سوق دادن سرمایه ها به بخش تولید و در جهت استقلال و خودکفایی و کاهش اثر تحریم ها گردد و البته در کنار آن می توان به کارهای ابتکاری به عنوان ابزارهای جانبی نیز امید داشت.

این مطلب در سایت حرف تو  و نوبت شما منتشر گردیده است. 

مطالب مرتبط: دلایلی برای توقف موقت فاز 2 هدفمندی

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/28
1:1 ع

اگر چه این دوفعال دنیای مجازی هر دو بدون محاکمه و غیر قانونی و به صورت مشکوک فوت کرده اند، اما نمی توان فراموش کرد که فوت ستار بهشتی مصادف شد با انتقادات رسانه ای شدید، برکناری رییس پلیس فتا، انتشار عمومی نظریه پزشکی قانونی و پیگیری و تهیه گزارش اختصاصی مجلس شورای اسلامی و تأکید بر لزوم محاکه شدید متخلفان و پیشگیری از حوادث مشابه اما اکنون آنچه که در آمریکا در مورد فوت مشکوک آرون شوارتز می گذرد این است که مسئله با سکوت رسانه های مدعی آزادی و مسئولان بلندپایه مدعی حقوق بشر در آمریکا مواجه شده است و همان ها که در شبکه های اجتماعی، فوت ستار بهشتی را مانند چماق بر سر کل نظام می زدند نیز سکوتی معنادار اختیار کرده اند تا به دامان آلوده به خون هزاران جوان آمریکایی و غیر آمریکایی، لکه ای نابه هنگام وارد نشود و البته این افراد ای کاش مانند جوانان ارزشی و مسئولان معتقد این کشور، اینقدر غیرت داشتند تا همانطوری که برای ستار بهشتی پیگیری کردند، فوت آرون شوارتز را نیز مورد مداقه قرار می دادند و محکوم می کردند.

این مطلب در سایت نوبت شما  منتشر گردید.
مطالب مرتبط:
گزارشی دقیق برای ستار بهشتی
مراجع قضایی و انتظامی برای فتنه آماده اند؟!
چند جمله با آقای آملی لاریجانی
عزل رییس پلیس فتای تهران از سوی سردار احمدی مقدم
پلیس فتا سریعاً پاسخگو گردد
این مدافعان انقلاب را سرخورده کنید 

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin


شبکه اجتماعی
  

91/10/25
10:1 ص

اخیراً یک بسیجی به نام حمید رضا احمد آبادی که ظاهری 2 آتشه هم دارد مورد توجه شبکه ی معاند bbc  قرار گرفته است و حتی با او مصاحبه ای نیز ترتیب داده اند (که از اینجا می توانید آن را مشاهده و حتی فیلم آن را دانلود نمایید)، سادگی این فرد که متأسفانه شدیداً جوزده نیز شده است موجب شده تا این رسانه معاند این شخص را نماینده ای از اقشار بسجی معرفی کند و حتی با بزرگ کردن اشتباهات و تضادهای شخصیتی ایشان، تمام بسیجی ها را زیر سوال ببرد؛ در کنار این مسئله، بسیاری از رسانه های اصولگرایی نیز این پازل را تکمیل می کنند یعنی این بسیجی را فردی مزدور و ... معرفی کرده و تمام شخصیت و سابقه ی او را زیر سوال برده اند.
در کشور ما بسیج دامنه ی بسیار گسترده ای دارد، هرکسی به سهم پایداری و مقاومت خویش روی اصول انقلاب، خود را بسیجی می داند حتی اگر رسماً هم در آن عضو نباشد. ما بسیجی هایی داریم که یواشکی ترانه هم گوش می کنند اما پای انقلاب که برسد از ما هم آتشی تر هستند، بسیاری از این گونه بسیجی ها زمان جنگ به جبهه شتافتند، شهد ایمان را با توجه به آمادگی قلبی خود چشیدند، تا نزدیکی عصمت از گناه هم پیش رفتند و شهد شهادت را عاشقانه نوشیدند، بسیار اشتباه است که این افراد را از دایره مردمی بسیج خارج بدانیم، بلکه باید دانست که بسیج مراتبی دارد، مراتبی از علم و عمل، مراتبی از بصیرت و ولایت مداری، مراتبی از تولی و تبری، مراتبی از تحصیلات ابتدایی تا پرفسورا.

این بسیجی ساده دل مزدور نیست، جوزده شده و کسی هم او را راهنمایی نکرده است؛ او اگر چه بسیجی است اشتباهات بزرگی نیز دارد او فکر می کند همانقدر که ولایت فقیه درانقلاب یک اصل اساسی است، نداشتن رابطه با آمریکا نیز اصل غیر قابل تغییر است و همین حس که او نسبت به آمریکا دارد شاید نتیجه ی مواضع ضدآمریکایی رهبران ایران عزیز است ولی اشتباهًا آنها را به همان اندازه ولایت فقیه مهم می شناسد. اگر چه این بسیجی خبرنگار bbc  را یک مزدور می خواند اما او اشتباه بزرگی انجام می دهد که با bbc مصاحبه می کند، چرا که ایشان مسیر صحبت وی را به سمت دلخواه خویش می برند و آن را تقطیع کرده و طوری پخش می کنند که تمام بسیجی ها افرادی ابله و احمق جلوه کنند و حال این که در دانشگاه شیراز بسیجی می شناختم که استادتمام (پرفسور) بخش آبیاری دانشگاه شیراز بود و به سادگی تمام بسیجیان، با اتوبوس به نمازجمعه می رفت و در راهپیمایی ها شرکت می کرد و البته رسانه های معاند هرگز با این بسیجیان مصاحبه نمی کنند و بهتر بگوی این بسیجیان شبکه های معاند را برای مصاحبه نمی پذیرند و این بسیجی و تمام افرادی که با این شبکه های معاند مصاحبه می کنند باید حواسشان باشد که هیچ تضمینی برای تحریف و تقطیع سخنان شان وجود ندارد و هیچ هدفی نیز جز خیانت به انقلاب در این مصاحبه ها و پخش آنها وجود ندارد. این بسیجی برای اقدامات اشتباه خود مانند برخورد با بی حجابی یا اقدامات سرخودانه توجیه می تراشد و البته اشتباه از بزرگان بسیج نیز هست که راهی برای توجیه باز می گذارند.

این مطلب در سایت حرف تو منتشر گردید.

مطالب مرتبط:
بزرگترین مانع توسعه بسیج 
بسیج مثل همیشه مظلوم و ظالم ستیز
لزوم تجمیع تعهد، تخصص و بودجه در فرهنگ

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin


شبکه اجتماعی
  

91/10/25
9:0 ص

دیشب برنامه کارشناسی پایش که با توجه به برنامه امروز رییس جمهور برای تبیین لزوم اجرای فاز 2 هدفمندی در مجلس، قسمتهای مختلفی را تدارک دیده بود، با اعلام یک اطلاعیه که درسایت برنامه نیز موجود است، پخش نشد. موضوع نظرسنجی برنامه ی این هفته پایش، براساس اعلام قبلی این بود که آیا با اجرای این فاز موافقید یا نه؟! اگرچه یک نظرسنجی نمی تواند پایه ی خیلی محکمی برای تصمیم گیری باشد اما چند بحث در خصوص نظرسنجی برنامه و حواشی اجرای فاز دوم هدفمندی وجود دارد که تقدیم می گردد:
1- اجرای هدفمندی بدون وجود اعتماد و ایجاد حس همراهی در مردم به موفقیت نخواهد رسید چرا که عدم همراهی مردم و بازاریان در اجرای این طرح نمی تواند نقطه ضعف های احتمالی را بپوشاند و این همراهی در ابتدای فاز اول به خوبی صورت گرفت اما به دلیل برخی اشتباهات کاهش یافت. نظرسنجی در این خصوص کمترین حق مردم است و حال این که قانون برای مردم در چنین مواردی حق برگزاری رفراندم را نیز پیش بینی نموده است.
2- اگر چه نظرسنجی برنامه اتفاق نیفتاد ولی با توجه به درک همه ی ما از پیرامون مان، نظر اکثریت مردم مخالفت با این طرح است. شاید دولت برای خودش یک مبنایی گذاشته است و تنها 5 درصد از مشکلات اقتصادی را نتیجه اجرای هدفمندی بداند، اما مردم نه به این آمار غیر شفاف و غیر مستند توجه دارند و نه خودشان می توانند نقش تحریم و هدفمندی و سوءمدیریت را با توجه به همپوشانی هایی که روی هم داشته اند را مجزا و تجزیه نمایند (البته قبلاً در همین وبلاگ نظرسنجی در این خصوص انجام شده است که می توانید در این نشانی آن را مشاهده نمایید).
3- در حالی که بزرگترین مشکل اقتصادی کشور (به اذعان کارشناسان اقتصادی و حتی تذکر رهبر انقلاب) عدم قدرت جذب نقدینگی است، افزایش نقدینگی در ابتدای اجرای طرح منجر به شروع تورم های افسار گسیخته می شود و نمی توان قبل از رفع این معضل و بدون داشتن برنامه برای رفع نواقص دور اول یک جهش تورمی را انتظار نکشید. این جهش تورمی با توجه به اقرار دولت برای پایان دادن افزایش پرداختی ها منجر به عدم امکان جبران آن برای مردم خواهد شد و کاهش قدرت خرید مردم هرگز جبران نخواهد شد، متأسفانه عملاً بانکها کارکرد اصلی خود را برای جمع آوری نقدینگی از دست داده اند چرا که هم نرخ سود بانکی نسبت به تورم اعلامی بسیار کمتر است و هم این که بسیاری از بخشهای دلالی بسیار بیش از این نرخ تورم اعلامی سودآورند و مجموعه ی این دو دلیل باعث شده است بانک نه کارکردی برای جذب نقدینگی داشته باشد و نه کارکردی برای رساندن این نقدینگی به دست تولیدکنندگان. (رجوع شود به مطلب مادر مشکلات اقتصادی)
4- شرایط اقتصادی مردم هم اکنون تحمل یک برنامه ی پر ریسک اقتصادی را ندارد و هم اینک نیز مردم و تولید کنندگان در حال دست و پنجه نرم کردن با تورم های بالایی هستند که با اجرای فاز 2 دچار جهش مضاعف خواهد شد. بسیاری از این افراد حقوق بگیران ثابت هستند و شخصاً نمی توانند مانند بسیاری از بازاریان اقدام به افزایش دستمزد خویش نمایند و این مسئله موجب می شود که اقشار ضعیف که قرار است با این طرح حمایت شوند بیشتر در تنگنا قرار گیرند.( رجوع شود به مطالب دولت، حقوق بگیران را دریابد و لزوم اصلاح جدی در تعیین دستمزدها)
5- در شرایط تحریم اقتصادی دولت امکان بالانس بازار را نخواهد داشت و این عدم امکان بالانس موجب تشدید تورم می گردد چرا که تنظیم بازار تنها در زمانی میسر خواهد شد که دولت بتواند در شرایط حساس اقدام به واردات، صادرات، پرداخت تسهیلات و ... نماید و همه این ها باتوجه به تنگنای تحریم فعلاً به سختی صورت می گیرد.
6- سوءمدیریت های اخیر اقتصادی دولت در رفع مشکلات پیچیده و ساده از تحریم گرفته تا تنظیم بازار و عدم پاسخگویی و مسئولیت پذیری بانک مرکزی و وزرای اقتصادی و کل مجموعه دولت در اشتباهات و مشکلات کشور موجب شده است تا عملاً اعتقادی هم به جبران آنها به وجود نیاید. از خواننده ی عزیز تقاضا می کنم این جمله ام را بدون هیچ برداشت سیاسی بخواند که تا وقتی دولت مجموعه ی اشتباهات خویش را به همراه راه های رفع آنها را تهیه نکرده باشد و تنها روی صحت عملکرد خود اصرار داشته باشد نمی تواند دست به هیچ اقدام بزرگ و موثری در این زمینه بزند.
7- بحث دیگر عدم پایبندی دولت به اصول پذیرفته شده در الفبای علم اقتصاد است، دولت نگاه صحیحی به مسئله سودبانکی، نقدینگی، حمایت از تولید، نقش حواشی سیاسی در مشکلات اقتصادی، نقش عدم پایبندی به قوانین در بی انضباطی های مالی و ... ندارد و این عدم پایبندی متأسفانه در اخلاق و شخصیت دولت روز به روز بیشتر تنیده شده است به نوعی که دیگر کسی گمان نمی کند رییس جمهور توصیه ی مشاوران دلسوز و حتی رهبر انقلاب را به راحتی بپذیرد و این یعنی نمی توان به داشتن چیزی به اسم ترمز اظطراری در دولت امید داشت.
8- اجرای فاز 2 هدفمندی در حالی که تنها 5 ماه از دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد مانده است تنها موجب می شود دولت بعد در برابر یک عمل انجام شده قرار گیرد و تازه در آن هنگام است که عواقب تورمی و مشکلات آن بروز می یابد، در صورتی که شاید دولت بعدی ایده ها و پشتوانه ی علمی و عملی بهتری در این خصوص داشته باشد. هم اکنون آنچه که دولت به آن موفق خواهد شد فقط اجرای مقدمات و توزیع یارانه نقدی است و هدایت و به منزل مقصود رساندن آن که بسیار حیاتی تر و سخت تر است به دولت بعدی منتقل می شود.
نتیجه: اجرای هدفمندی یکی از الزامات اقتصادی کشور است که به همان میزان که الزام است، ایجاد یک بستر روانی و اقتصادی برای اجرای آن را باید پیش نیازی ضروری برای آن دانست، پس ضمن این که نباید پرونده ی هدفمندی را بست، بلکه باید آن را به دقت و با نقشه دقیق راه مورد پیگیری و طراحی قرار داد و ضمن مهیا کردن بستر اولیه روانی و اقتصادی برای همراهی مردم و تمهید ابزارهای اقتصادی مناسب، پشتیبان و با دستانی پر از راه های حمایتی از مردم، بازار و تولید و در زمانی که واقعاً مناسب باشد اجرا نمود. به نظر می رسد دولت باید در این مدت نسبت به بحث حمایت از تولید، کنترل تورم و پیاده کردن اقتصاد مقاومتی ابرام ورزد تا بتواند بستر مناسب برای اجرای فاز بعدی هدفمندی را مهیا سازد.  

این مطلب در سایت های بولتن نیوز و عمارنامه نیز منتشر گردیده است.

مطالب مرتبط:
هدفمندی بدون اعتماد سازی؟!
اظهارات جدید و مهم رییس جمهور+تحلیل
آرامش بازار مقدمه گام های بعدی دولت
گام های بعدی کنترل بازار چیست؟
مادر مشکلات اقتصادی
قوانین صادراتی اصلاح شود
تیم اقتصادی دولت چرا ساکتند؟
اقتصاد مقاومتی یعنی ...
رییس جان! علی میزان عدالت است نه خودمان
حذف یارانه 10 میلیون نفر، اولین نشانه غیر قابل اعتماد بودن
 به مناسبت راستی آزمایی اطلاعات خانوارها در هدفمند کردن یارانه ها
سوالی فقط از سر پاسخ طلبی در مورد هدفمندی یارانه ها
دهک بندی برای پرداخت نقدی یارانه ها و نقایص آن
باز هم هدفمند کردن یارانه ها!!
 کارمندان، بازنشستگان و بیش از نیمی از کارگران، جزء خوشه 3 هستند!
اشتباه دوباره با عنوان دهک بندی!
حذف یارانه ی مرفهین بر پایه ی کدام اطلاعات جدید؟! 
 واقعاً، یارانه ی چه کسانی حذف می شود؟! 
هدفمندی یارانه ها در عروسی خوبان+عکس 
آیا واقعاً اجرای فازدوم هدفمندی به صلاح است؟!‏
آیا چاره ی گرانی ها افزایش بازرسی هاست؟!
کاهش آنی قیمت سکه پیامی برای دولت
پیشنهاد برای کنترل بازار خودرو 
هدفمندی بدون اعتماد سازی؟!

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/24
11:1 ع

امشب در اخبار 20:30 از مشکل جدیدی در مدارس ابتدایی پرده برداری شد که تنها یکی از ایرادهایی بود که خیلی قبل از تر اجرای طرح تغییر نظام آموزشی به سیستم 6-3-3 و در همان ابتدای تصویب آن در همین وبلاگ به آن پرداخته بودم یعنی مشکل اختلاف سنی دانش آموزان کلاس اول ابتدایی و ششم ابتدایی در زنگ تفریح. البته آقای وزیر و مسئولان دیگر از وجود طرح های دیگری برای رفع نواقص موجود خبر دادند، مثل این که دوره ابتدایی از یک دوره 6 ساله به دو دوره 3 ساله تبدیل شود و این که زنگ تفریح دانش آموزان سه پایه 1و2و3 با زنگ تفریح سه پایه 4و5و6 متفاوت باشد. بسی جای سوال است که چگونه وقتی فرد ناکارشناسی مانند حقیر، ایرادات یک طرح را قبل از اجرای آن می بیند، این همه دکتر و کارشناس و مشاور و معاون در ساختمان وزارت محترم آموزش وپرورش، تازه در حال درک آنها هستند؟!
آیا این همه هزینه کردن برای تغییر نظام تحصیلی، برای یک طرح کارشناسی و هدفدار صرف می شود یا نه! فقط این وزارتخانه عریض و طویل در حال ایراد خسارت در این شرایط اقتصادی و فرهنگی به دولت و خانواده هاست؟! آیا مسئولان فوق متخصص آموزش و پرورش فکر کرده اند که چه کار می کنند تا سروصدای این زنگ تفریح های متفاوت مزاحم پایه های دیگر نشود؟! آیا این  مسئولان بلند پایه، تاکنون سروصدای زنگ تفریح مدرسه را در حیاط و راه روهای مدرسه با گوش خود نشنیده اند؟! آیا به همین راحتی می توان در یک سال در تمام مدارس ابتدایی کلاسی برای اول ابتدایی درست کرد و در سال بعد آنها را برای نظام 3-3-3-3 تغییر داد؟! آیا وزارت آموزش و پرورش به همین راحتی تمام مشکلات ناکارشناسانه بودن این طرح را جبران می کند؟! آیا آن والدینی که به خاطر ساخته نشدن کلاس در دبستان های دولتی، ناچار شدند فرزندانشان را برای تحصیل در کلاس اول ابتدایی به مدارس غیر انتفاعی بفرستند می توانند به راحتی فرزندشان را از چنین مدارسی بیرون آورند؟! آیا در شرایط سخت اقتصادی خسارتی که به دولت و به خانوارها وارد شد قابل توجیه است؟! آیا هزینه ای که برای تغییرات بی مورد نظام جدید آموزشی صرف می شود، قابل مصرف در ایمن سازی مدارس و آموزش ایمنی معلمان و دانش آموزان نبود؟! آیا این تغییر نظام های پی در پی نشان از کارآمدی نظام آموزشی و وزیر پرادعای آن دارد؟! آیا مشکلات فرهنگی که در نتیجه ی فاصله ی سنی بین کودکان 6-7 ساله و نوجوانان 12-13 ساله که در اوایل سن بلوغ هستند قابل توجیه و جبران خواهد بود؟!

این مطلب در سایت زاهدانه نیز منتشر گردیده است.

مطالب مرتبط:
ایمنی، مفقود بزرگ در نظام آموزشی

اشتباهی بزرگ از وزارت آموزش و پرورش 
خرج تراشی جدید دولت برای والدین
نظام جدید آموزشی و مشکلات آن
مدارس شاهد به نام شهدا به کام بعضی دیگر

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/24
8:33 ع


شنیده ها حاکی از این است که در جریان اصولگرایی افراد زیادی احتمال کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری 92 را دارند و اگر چه بسیاری از این افراد مانند آقایان متکی، زاکانی، صفار هرندی و .... در جریان اصولگرایی افراد موجهی نیز هستند و جزء فعالان در برخورد با فتنه نیز بوده اند، اما از بخت مناسبی برای پیروزی برخوردار نیستند و این که برخی دیگر نیز فاقد سابقه ی کارهای اجرایی بزرگ هستند و اینها به حکم عقل و منطق و البته توصیه اخیر رهبر انقلاب، باید باعث شود که این افراد با حمایت از نامزدهای اصولگرایی که کارنامه ی اجرایی مناسب و موضع گیری های شجاعانه در فتنه 88 و کناره گیری از جریان های انحرافی سیاسی و اقتصادی و فکری داشته اند و از مقبولیت مردمی برخوردارند حمایت کنند و اختلاف سلیقه های جزئی را کنار گذاشته و در همان اصول که ذکر شد به رسم اخلاق و اخلاص و انقلابی گری و اصولگرایی و با نیت قربت الی الله به سرعت و قدرت خط انقلاب و امام کمک نمایند و با این اقدام خود نگذارند تعداد زیاد نامزدهای اصولگرایی که شایسته نیز هستند موجب کاهش رأی این جبهه گردند.
تعداد دیگری نیز از نامزدهای احتمالی اصولگرا هستند که هم مقبولیت بالا و هم سوابق اجرایی مناسبی دارند و هر کدام به تنهایی شایستگی ریاست جمهوری را نیز دارا هستند اما به حکم تکلیف و احساس وظیفه قصد حضور به عنوان نامزد را دارند که اگر چه این تکثر نشان می دهد تیم جریان اصولگرای واقعی، تیمی پویا و پر از ستاره است اما همین نقطه قوت اگر بدون برنامه موجب نامزدی تمام این افراد شود می تواند به ضرر گفتمان اصیل انقلاب تمام شود، پس همانطوری که اکثر این بزرگان درک کرده اند کناره گیری یا تشکیل ائتلاف بر اصول مشخص و مصرح می تواند موجب رسیدن به یک نامزد با انگیزه و مقبول و شایسته گردد که از امثال آقایان حداد عادل و ولایتی و جلیلی و لنکرانی و... چنین توقعی می رود تا با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مانند تجربه و مقبولیت و انگیزه و مشورت بزرگان به نتیجه ی واحدی برسند تا مردم دچار سردرگمی و پراکندگی آرا نشوند.

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
دسته بندی موضوعی
 
سیاسی ، دولت ، انتخابات ، سیاست خارجی ، احمدی نژاد ، سیاست داخلی ، فتنه ، اقتصاد ، حسن روحانی ، شبهه ، مذاکرات هسته ای ، مقام معظم رهبری ، هاشمی رفسنجانی ، صدا و سیما ، رسانه ، تورم ، فرهنگ ، هدفمندی یارانه ها ، مشایی ، تحریم ، اعتقادی ، اقتصاد مقاومتی ، انحراف ، رابطه ایران و آمریکا ، سبک زندگی ، برجام ، عدالت ، قوه قضاییه ، انقلابی ، اقتصادی ، تولید ، آمریکا ، مجلس ، علی لاریجانی ، بصیرت ، رابطه با آمریکا ، رشت ، گیلان ، مجلس و دولت ، ولایت مداری ، فرهنگی اجتماعی ، غرب ، استاد مصباح ، خانواده ، عفاف و حجاب ، روحانیت ، بهره وری ، انقلاب ، انتخابات 96 ، هاشمی ، مهدی هاشمی ، سران فتنه ، سعید جلیلی ، مذهبی ، بانک ، جبهه پایداری ، شورای نگهبان ، علی مطهری ، کارمند ، مسکن مهر ، انتخابات ریاست جمهوری ، اصلاح طلبان ، اجرای برجام ، تحلیل های اقتصادی ، سوریه ، ماهواره ، جواد ظریف ، امام خمینی (ره) ، انتقاد پذیری ، استقلال ، مدیریت و ایمنی ، فساد بزرگ اقتصادی ، سیاست ، طنز ، ولایت فقیه ، ظریف ، عملکرد اقتصادی دولت یازدهم ، هنر ، ارز ، استکبار ستیزی ، اسرائیل ، انتخابات مجلس ، بدعهدی آمریکا ، برنامه پایش ، جنگ نرم ، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ، انتخابات آزاد ، ایمنی ، نقض برجام ، سران قوا ، نرخ رشد جمعیت ، مذاکره کنندگان هسته ای ، جریان انحرافی ، توافق نهایی هسته ای ، تهاجم فرهنگی ، تحریف انقلاب ، بانک ، انتقاد ، مدیریت ، نرمش قهرمانانه ، سبک زندگی ، علامه مصباح ، سینما ، شبکه های اجتماعی ، مردم ، انقلابی گری ، اصولگرایی ، جمنا ، کارگر ، تحریف اسلام و انقلاب ، حجاب و عفاف ، اشتغال ، برجام 2 ، پسابرجام ، مسجد ، هنر و رسانه ، فوتبال ، قالیباف ، قانون اساسی ، مذاکرات هسته ای ، نفوذ ، فرهنگ عمومی ، رابطه ایران و آمریکا ، برجام های 2 و 3 ، باقری لنکرانی ، ازدواج ، آرمان های انقلاب ، وبلاگ نویسی ، آموزش و پرورش ، ائتلاف اصولگرایان ، اعتدال ، اینترنت ، انتخابات های 94 ، دولت یازدهم ، رکود ، شبکه اجتماعی افسران جنگ نرم ، میر حسین موسوی ، مالیات ، محمد جواد ظریف ، گفتمان انقلاب ، عربستان ، بسیج ، امام حسین ، حضرت مهدی عج ، کارشکنی های آمریکا در اجرای برجام ، حقوق های نجومی ، حقوق کلان مدیران دولتی ، حامیان متعصب احمدی نژاد ، خاتمی ، داعش ، تحریم موشکی ، تحریف شخصیت امام خمینی ، ترکیه ، جدایی نادر از سیمین ، تولید ملی ، توهین های دولتمردان ، ائتلاف اصلاح طلبان ، احمد توکلی ، آمریکا ، بسته تحریم موشکی ، انتقادات به برجام ، ایرانیت ، عراقچی ، فتنه گران ، عکس ، روحانی ، دولت راستگویان ، دولت های نهم و دهم ، سعید مرتضوی ، قرارداد خرید هواپیما ، محسن رضایی ، متن برجام ، نقدینگی ، مرگ بر آمریکا ، محمد خاتمی ، قراردادهای پسابرجامی ، سیاه نمایی ، عزت ایران ، عبدالرضا داوری ، باخت اصولگرایان در تهران ، پارسی بلاگ ، آملی لاریجانی ، ادارات ، توالد ، جنبش برنمی تابیم ، تحریم های جدید ، خودروسازان ، حوادث ناشی از کار ، دوقطبی سازی ، حاشیه سازی ، حجاب ، حداد عادل ، حلقه انحرافی ، حقوق ، حسین قدیانی ، حادثه پلاسکو ، خطوط قرمز رهبری ، جدایی مشایی از احمدی نژاد ، توهین ، توصیه رهبری به احمدی نژاد ، بیداری اسلامی ، پزشک ، انتخابات خبرگان ، عدالت خواهی ، شهید ، صادرات ، سید حسن خمینی ، سمن ، سبد کالا ، سپاه ، ساده زیستی ، مداحان ، مبارزه با فساد ، متکی ، مسکن مهر ، مصافحه ظریف و اوباما ، ولایتمداری ، کرسنت ، کهریزک ، مفاسد کلان اقتصادی ، مهدی خزعلی ، نهاوندیان ، واردات ، نظارت ، لیست هاشمی ، کارگر ، قرارداد صنعت خودرو ، سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل ، ضرغامی ، طرفداران دولت ، شهرداری تهران ، شجریان ، شفافیت اقتصادی ، امر به معروف و نهی از منکر ، اکبر ترکان ، بازرس کار ، بانک مرکزی ، پویش اجازه نمی دهیم ، پساتحریم ، بقایی ، آیت الله جنتی ، آیت الله رئیسی ، 9 دی ، bbc ، VOA ، امام حسین (ع) ، اقتدار ایران ، اردغان ، توافق وین ، توان موشکی ، تعهد به FATF ، جهاد اقتصادی ، جعفرزاده ، جان کری ، توافق چند مرحله ای ، تشدید تحریم ها ، چادر ، حصر خانگی ، حصر سران فتنه ، حسین شریعتمداری ، حضرت علی ، حقوقهای نجومی ، خط امام ، دوقطبی های کاذب ، دبه کردن هسته ای ، ترامپ ، تصویب برجام ، تعهد دولت به کارگروه اقدام مالی ، تحریم ISA ، تجاوز سربازان آمریکایی ، بیانیه لوزان ، جام زهر ، تک فرزندی ، تهران ، توافقنامه ژنو ، اسلام ، اظهارات هاشمی درباره مجلس خبرگان ، 22 بهمن ، ادغام وزارتخانه ها ، برنامه امروز دیروز فردا ، برجام خسارت محض ، بازرسی کار ، بازار ، انگلیس ، انقلاب اسلامی ، انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ، امام زمان (عج) ، شورای عدم تعهد ، عدالت اجتماعی ، عذر خواهی ، غیرت ، فائزه هاشمی ، فرزندان ، سالگرد برجام ، رد صلاحیت احمدی نژاد ، رفع حصر ، رویانیان ، فیش های نجومی ، فضای مجازی ، مجلس خبرگان ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی پایگاه تحلیلی( فصل انتظار) بانـــــــوی دشــــــــــت رویــــــا یا صاحب الزمان (عج) کانون فرهنگی شهدا من وآینده من در سایه سار ولایت سرچشمه ادب و عرفان داروخانه دکتر سلیمی آسمون آبی چهاربرج رقصی میان میدان مین همه چیز آماده دانلود پژواک عشق در کائنات ساعت یک و نیم آن روز ۩۞۩ السلام علیکم یا اهل بیت النبوه ۩ هــم انــدیشـی دینــی رضویّون حدیث منتظران قائم (عج) تراوشات یک ذهن زیبا بادصبا یادداشتهای فانوس نمکستان سربازی در مسیر حرم الشهدا دل شکسته برادران شهید هاشمی علمدار بصیر کبوتر نامه بر یادداشت های احمد ترابی زارچی مهاجر همای رحمت ایـــــــران آزاد wanted این نجوای شبانه من است نوری چایی_بیجار خورشیدها آسمانی ها xXxXx کرجـــیـــهــا و البرزنشینها xXxXx فرزند روح الله... غمزده وبلاگستان امام صادق (ع) هیئت فاطمیون شهرضا بر و بچه های ارزشی کوثر ولایت آزادی بیان مهدی یاران خبرنگار خط انقلاب مدافع ولایت افسران وبلاگ نویس حامیان جمهوری اسلامی ایران آسمان های خاکی وحدت تفاوت نمل/عاقبت جوینده یابنده است پایگاه مقاومت نجف اشرف بوشهر گوهرکمال ، حجاب برتر دنیای راه راه افسران سایبری امام خامنه ای سرویس وبلاگستان 8 دی حساس بشو سرباز صفر بصیر شمال استخدامی پنل اس ام اس | بانک شماره موبایل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی پوشاک زنانه اوتیسا

       
       

سلمان علی علیه السلام

تحلیل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی سیاوش آقاجانی

ابزار هدایت به بالای صفحه