لطفاً این وبلاگ را محبوب کنید:

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی سایت نازک بین ایمنی شغلی پست الکترونیک درباره
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

91/10/14
9:53 ص

راستش اگر چه من هم از مدافعان اعدام کسانی هستم که در جامعه برای سرقت یا ارعاب از اسلحه گرم و سرد استفاده می کنند و اگرچه قبلاً نیز مطلبی در همین خصوص نوشته بودم، اما برای من یک سوال حقوقی ایجاد شده است:
آیا قانون اعدام زورگیرانی که از اسلحه سرد استفاده کرده اند عطف به گذشته می شود؟! آیا می توان کسانی را که قبل از تصویب و ابلاغ این قانون همین جرم را انجام داده اند را با این قانون اعدام نمود؟! نکند زورمان به زورگیرهایی می رسد که از سلاح سرد استفاده می کنند و به زورگیرهایی نمی رسد که با رابطه بازی تمام قوانین و دادگاه ها را دور می زنند! نکند ما با اعدام ایشان فقط می خواهیم صلابت قوه قضاییه را اثبات کنیم؟! آیا انزجار و تنفر ما از حاملان و استفاده کنندگان اسلحه سرد می تواند توجیه مناسبی برای یک اقدام غیر قانونی گردد؟! آیا مطمئنیم که اگر همین مجرمان تصویب چنین قانونی را می شنیدند دست به چنین کاری می زدند؟! مگر نه این که تصویب همین قانون موجب شده است که طی همین فرصت کوتاه زورگیری را به شدت کاهش دهد؟! آیا برای درس عبرت دیگران می توان اقدام خلاف انجام داد؟!
تذکر1:  از دوستانی که نسبت به مباحث حقوقی و تصویب این قانون اطلاعات دقیق تری دارند خواهش می کنم تا اگر بحث من اشتباه است، اعلام نمایند تا اصلاحش کنم.
تذکر2: با توجه به سوال مطرح شده در مورد زمان تصویب قانون و زمان وقوع جرم لطفاً به این لینک مراجعه فرمایید:  
واکنش مجلس به فیلم زورگیری در تهران: قانون ممنوعیت حمل سلاح سرد تصویب می شود

مطلب مرتبط:
قانونی مهم در خدمت امنیت جامعه

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin


شبکه اجتماعی
  

91/10/14
1:12 ص

نماز جمعه به قول امام خمینی از برکات انقلاب اسلامی است و سامان دادن این امر خطیر خود زحمت و هماهنگی زیادی را می طلبد، این که تمام شهرستانها و حتی شهرها امام جمعه داشته باشند و بین این ائمه جمعه هماهنگی نیز برقرار باشد خودش اثباتی بر اهمیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است؛ این شورا در انتصاب، جابجایی، سیاستگذاری و هماهنگی بین ائمه جمعه نقش مهمی ایفا می کند اما آن چه مرا واداشته تا این مطلب را بنویسم این است که به نظر می رسد نظارت و پایش بر نحوه ی عملکرد ائمه جمعه به درستی صورت نمی گیرد.
هر چه مقام و سمت فردی بالاتر باشد، احتمال لغزش و سقوط وی نیز خطرناک تر و مخرب تر خواهد بود چرا که ائمه جمعه به نوعی نماینده ولی فقیه نیز محسوب می شوند و به همین لحاظ به نظر می رسد که همانطوری که حضرت علی بر منصوبینش (عیون) ناظرین و بازرسین نامحسوس می گماشت و ایشان را تحت نظارت داشت، این شورا نیز باید نسبت به این مسئله حساس باشد، که حتماً چنین فرایندی تعریف شده است اما من براساس تجارب و مشاهداتی که دارم این فرایند را در حال حاضر فاقد اثربخشی لازم می دانم و اگر چه انتخاب و انتصاب ائمه جمعه با دقت خوبی صورت می گیرد و به همین لحاظ معمولاً سقوط و اشتباهی نیز صورت نمی گیرد، اما این قضیه قابل اتکا و اکتفا نیست.
به شخصه ائمه جمعه ای را می شناسم که به خاطر عدم دقت در انتخاب اطرافیان شان، موجب گردیده اند تا مردم نسبت به نماز جمعه و نمایندگی ولایت فقیه در شهرستان های خود اقبال مناسبی را نشان ندهند و اینچنین دود اشتباهات ائمه جمعه و اطرافیانشان در چشم مردم و ولی فقیه نیز می رود. چه بسا مردمی که علاقه دارند از برکات این عبادت با اهمیت منتفع شوند، اما برخورد امام جمعه یا اطرافیانی مانند رییس دفتر و یا مسئولین دیگربیت شان، طوری بوده است که رغبت بسیاری از مردم به حضور در نماز جمعه و بهره گیری از برکات آن کم شود.
خیلی ناپسند است که اطرافیان ائمه جمعه با تخلف و برخورد بد و سوءاستفاده از جایگاه امام جمعه اقدام به تضییع حقوق مردم نمایند و ادامه ی این روند و عدم کنترل این گونه مسائل موجب می شود تا نه تنها از برکات نماز جمعه کاسته شود، بلکه در مواردی به انقلاب آسیب نیز وارد نماید و به همین لحاظ از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خواهش می کنم نسبت به نظارت و بررسی دوره ای صلاحیت ائمه جمعه و مسئولان دفتر و سایر اطرافیان امام جمعه توجه داشته و میزان مقبولیت مردمی ایشان را حداقل بین مذهبی ها و مسجدی های هر شهر مورد پایش و سنجش قرار دهند.

مطلب مرتبط: 
توجه امام جمعه رشت به سیره امام خامنه ای‏
امامان جمعه مراقب باشند

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/12
11:0 ع

چند باریست که یک شبهه در خصوص نام سه فرزند حضرت امیرالمومنین به نام های ابوبکر و عمر و عثمان به گوشم خورده است که امشب یک پاسخ مناسب را از سایت "مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)" یافته و خلاصه ی آن را تقدیمتان می کنم:

نام گذاری به نام ابوبکر:
اولاً: اگر قرار بود که امیر مؤمنان علیه السلام نام فرزندش را ابوبکر بگذارد، از نام اصلى او (عبد الکعبه، عتیق، عبد الله و... با اختلافى که وجود دارد) انتخاب مى‌کرد نه از کنیه او؛
ثانیا: ابوبکر کنیه فرزند علی علیه السلام بوده و انتخاب کنیه براى افراد در انحصار پدر فرزند نمى‌باشد؛ بلکه خود شخص با توجه به وقایعى که در زندگی‌اش اتفاق مى‌افتاد کنیه‌اش را انتخاب مى‌کرد.
ثالثاً: بنا بر قولى، نام این فرزند را امیر مؤمنان علیه السلام، عبد اللّه گذارد که در کربلا سنّش 25 سال بوده است.
ابو الفرج اصفهانى مى نویسد:
قتل عبد الله بن علی بن أبی طالب، وهو ابن خمس وعشرین سنة ولا عقب له.
عبد الله بن علی 25 ساله بود که در کربلا به شهادت رسید.
الاصفهانی، أبو الفرج علی بن الحسین (متوفای356)، مقاتل الطالبیین، ج 1، ص 22.
بنا براین سال ولادت عبد الله در اوائل خلافت حضرت علی علیه السلام بوده که حضرت در آن دوره تندترین انتقاد ها را از خلفاى پیشین داشته است.
نام گذاری به نام عمر:
اولاً: یکى از عادات عمر تغییر نام افراد بود و بر اساس اظهار مورخان شخص عمر این نام را بر او گذازد و به این نام نیز معروف شد.
بلاذرى در انساب الأشراف مى‌نویسد:
وکان عمر بن الخطاب سمّى عمر بن علیّ بإسمه.
عمر بن خطاب، فرزند علی را از نام خویش، «عمر» نام‌گذارى کرد.
البلاذری، أحمد بن یحیى بن جابر (متوفای279هـ)، أنساب الأشراف، ج 1، ص 297.
ذهبى در سیر اعلام النبلاء مى‌نویسد:
ومولده فی أیام عمر. فعمر سماه باسمه.
در زمان عمر متولد شد و عمر، نام خودش را براى وى انتخاب کرد.
الذهبی، شمس الدین محمد بن أحمد بن عثمان، (متوفای748هـ)، سیر أعلام النبلاء، ج 4، ص 134، تحقیق: شعیب الأرناؤوط، محمد نعیم العرقسوسی، ناشر: مؤسسة
الرسالة - بیروت، الطبعة: التاسعة، 1413هـ.
عمر بن الخطاب، اسم افراد دیگرى را نیز در تاریخ تغییر داده است که ما فقط به سه مورد اشاره مى‌کنیم:
1. إبراهیم بن الحارث بـ عبد الرحمن.
عبد الرحمن بن الحارث.... کان أبوه سماه إبراهیم فغیّر عمر اسمه.
پدرش اسم او را ابراهیم گذاشته بود؛ ولى عمر آن را تغییر داد و عبد الرحمن گذاشت.
العسقلانی الشافعی، أحمد بن علی بن حجر أبو الفضل (متوفای852هـ)، الإصابة فی تمییز الصحابة، ج 5، ص 29، تحقیق: علی محمد البجاوی، ناشر: دار الجیل -
بیروت، الطبعة: الأولى، 1412 - 1992.
2. الأجدع أبى مسروق بـ عبد الرحمن.
الأجدع بن مالک بن أمیة الهمدانی الوادعی... فسماه عمر عبد الرحمن.
عمر بن الخطاب، اسم اجدع بن مالک را تغییر داد و عبد الرحمن گذاشت.
العسقلانی الشافعی، أحمد بن علی بن حجر أبو الفضل (متوفای852هـ)، الإصابة فی تمییز الصحابة، ج 1، ص 186، رقم: 425، تحقیق: علی محمد البجاوی، ناشر: دار الجیل - بیروت، الطبعة: الأولى، 1412 - 1992.
4 ثعلبة بن سعد بـ معلی:
وکان إسم المعلى ثعلبة، فسماه عمر بن الخطاب المعلى.
نام معلی، ثعلبه که عمر آن را تغییر داد و معلی گذاشت.
الصحاری العوتبی، أبو المنذر سلمة بن مسلم بن إبراهیم (متوفای: 511هـ)، الأنساب، ج 1، ص 250.
ثانیاً: ابن حجر در کتاب الاصابة، باب «ذکر من اسمه عمر»، بیست و یک نفر از صحابه را نام مى‌برد که اسمشان عمر بوده است.
1. عمر بن الحکم السلمی؛ 2. عمر بن الحکم البهزی؛ 3 . عمر بن سعد ابوکبشة الأنماری؛ 4. عمر بن سعید بن مالک؛ 5. عمر بن سفیان بن عبد الأسد؛ 6. عمر بن ابوسلمة بن عبد الأسد؛ 7. عمر بن عکرمة بن ابوجهل؛ 8. عمر بن عمرو اللیثی؛ 9. عمر بن عمیر بن عدی؛ 10. عمر بن عمیر غیر منسوب؛ 11. عمر بن عوف النخعی؛ 12. عمر بن لاحق؛ 13. عمر بن مالک؛ 14. عمر بن معاویة الغاضری؛ 15. عمر بن وهب الثقفی؛ 16. عمر بن یزید الکعبی؛ 17. عمر الأسلمی؛ 18. عمر الجمعی؛ 19. عمر الخثعمی؛ 20. عمر الیمانی. 21. عمر بن الخطاب.
العسقلانی، أحمد بن علی بن حجر أبو الفضل الشافعی، الإصابة فی تمییز الصحابة، ج4، ص587 ـ 597، تحقیق: علی محمد البجاوی، ناشر: دار الجیل - بیروت، الطبعة: الأولى، 1412 – 1992.
آیا این نام گذاری‌ها همه به خاطر علاقه به خلیفه دوم بوده؟!.
نام گذاری عثمان:
اولاً: نام گذارى به عثمان، نه به جهت همنامى با خلیفه سوم و یا علاقه به او است؛ بلکه همانگونه که امام علیه السلام فرموده، به خاطر علاقه به عثمان بن مظعون این نام را انتخاب کرده است.
إنّما سمّیته بإسم أخی عثمان بن مظعون.
فرزندم را به نام برادرم عثمان بن مظعون نامیدم.
الاصفهانی، أبو الفرج علی بن الحسین (متوفای356)، مقاتل الطالبیین، ج 1، ص 23.
ثانیاً: ابن حجر عسقلانى بیست و شش نفر از صحابه را ذکر مى‌کند که نامشان عثمان بوده است، آیا مى‌شود گفت: همه این نام گذاری‌ها چه پیش و چه پس از خلیفه سوم به خاطر او بوده است
1. عثمان بن ابوجهم الأسلمی؛ 2. عثمان بن حکیم بن ابوالأوقص؛ 3. عثمان بن حمید بن زهیر بن الحارث؛ 4. عثمان بن حنیف بالمهملة؛ 5. عثمان بن ربیعة بن أهبان؛ 6. عثمان بن ربیعة الثقفی؛ 7. عثمان بن سعید بن أحمر؛ 8. عثمان بن شماس بن الشرید؛ 9. عثمان بن طلحة بن ابوطلحة؛ 10. عثمان بن ابوالعاص؛ 11. عثمان بن عامر بن عمرو؛ 12. عثمان بن عامر بن معتب؛ 13. عثمان بن عبد غنم؛ 14. عثمان بن عبید الله بن عثمان؛ 15. عثمان بن عثمان بن الشرید؛ 16. عثمان بن عثمان الثقفی؛ 17. عثمان بن عمرو بن رفاعة؛ 18. عثمان بن عمرو الأنصاری؛ 19. عثمان بن عمرو بن الجموح؛ 20. عثمان بن قیس بن ابوالعاص؛ 21. عثمان بن مظعون؛ 22. عثمان بن معاذ بن عثمان؛ 23. عثمان بن نوفل زعم؛ 24 . عثمان بن وهب المخزومی؛ 25. عثمان الجهنی؛ 26. عثمان بن عفان.
العسقلانی، أحمد بن علی بن حجر أبو الفضل الشافعی، الإصابة فی تمییز الصحابة، ج 4، ص 447 ـ 463، تحقیق: علی محمد البجاوی، ناشر: دار الجیل - بیروت، الطبعة: الأولى، 1412 - 1992.

مطالب مرتبط:
شیعه، بدعت گذار یا بدعت گریز؟!
آیا این ضریح قابل زیارت است؟!

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به  صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin


شبکه اجتماعی
  

91/10/12
10:33 ع

 

چند جلسه ای است که در کلاس کمک های اولیه هلال احمر به همراه فرزندم شرکت می کنم، با توجه به متنوع بودن مباحث و وجود افراد با سنین مختلف در کلاس، بحث ها نیز معمولاً متنوع و جذاب ارائه می شود که اجرای چنین کلاس های رایگانی از سوی هلال احمر جای تقدیر فراوان دارد اما چیزی که نگرانم می کند، مباحث غیر تخصصی در این کلاس هاست.
اگر چه مربی های این کلاس ها عموماً انسان های باسواد و معتقدی هستند اما ورود به حوزه های مختلف با جزئیات اشتباهی مهلک است که در این کلاس ها صورت می گیرد. این کلاً حس بدی هست که اکثر ما ایرانی ها دچار آنیم که فکر می کنیم در تمام حوزه ها حق دادن مشاوره داریم. این گونه می شود که در مباحث دینی اظهارات اشتباهی مطرح می شود مثل این که اگر بقیه نمازها را هم نمی خوانید لااقل نماز صبح را بخوانید و یا این که الکل یکی از درمان های مناسب برای خیلی از بیماری ها است که با توجه به مخاطبان مختلفی که در کلاسها شرکت می کنند بسیار مخربند. این که مربی کمک های اولیه وارد مشاوره های تخصصی تربیتی بشود در حالی که تخصصی جز ادعای آن را ندارد بسیار اشتباه است که متأسفانه در بسیاری از ما مردم هم دیده می شود.
امشب در بحث کنترل استرس، مباحث اشتباهی را از سوی این مربی 30 ساله شنیدم که واقعاً جای مقابله داشت و اگر چه خواستم با چند جمله دوستانه در کلاس، اصلاحشان نمایم اما متأُسفانه با مقاومت مربی مواجه شدم و اگرچه بزرگسالانی که در کلاس حضور داشتند حرفم را تأیید کردند اما مربی زیر بار نمی رفت، قضیه این بود که من مهمترین عامل را در کنترل و پیشگیری از استرس عاملی به نام کسب مهارتهای تخصصی می دانستم ولی چنین گزینه ای و یا شبیه به آن در گزینه ها وجود نداشت، گزینه هایی مانند برنامه ریزی، نماز، زیارت امامزاده ها و حرف زدن با اهل قبور و ... بودند اما "کسب مهارت" نبود، اعتقاد من این بود که بیشترین استرسهایی که در مراحل مختلف زندگی روی می دهد، از عدم مهارت در آن حوزه است، مثل مهارت نحوه ی دوست یابی، مهارت نحوه ی برخورد با مدیر یا همکار یا زیردست، مهارت برخورد با همسر و فرزندان، مهارت جلب کمک از دیگران، مهارت نصیحت کردن و....

در پایان کلاس دوستانه از استاد دعوت کردم که در مباحثش دقت بیشتری کند اما آن چیزی که مربی در پاسخ به این اظهارات من بیان کرد مسئله ای کاملاً بی ربط بود، اگرچه می خواست به ظاهر دلسوزانه بیان کند و گفت فرزند شما حتماً در مدرسه کلیپ بد موبایلی دیده است، در چنین شرایطی طرح چنین مسئله ای برای بسیاری از پدرومادرها ممکن است منجر به بروز اخلاق های تند و تحریک آمیز و غیر منطقی گردد که من چون از قبل واقعیت سن نوجوانی و وضعیت تکنولوژی و مهارت وی را می دانستم خودم را آماده ی چنین مسئله ای کرده بودم و (چون که بعید می دانستم در چنین جامعه ی منحرفی بتوان نوجوانی را از این مباحث کاملاً دور نگاه داشت) این مسئله موجب رفتار تند و دفعی نسبت به فرزندم نشد در صورتی که طرح چنین مطلبی برای بسیاری از والدین ممکن است ایجاد استرس، سردرگمی، خطا و رفتارهای جبران ناپذیر گردد.
هنگام برگشتن با پسرم صبحت کردم و گفتم که در مدرسه کسانی هستند که موارد غیراخلاقی به دوستانشان نشان می دهند و این که او هم قبول داشت که چنین مسئله ای اتفاق می افتد و من گفتم که باید نه گفتن را آموخت، باید دوست یافتن را آموخت، باید از دوست بد فرار کرد، باید پس از گناه توبه کرد و این که نباید از فضل خدا و پذیرش توبه هیچ وقت ناامید شد و البته قبلاً من در مورد اقتضائات سنی به او خیلی چیزها آموخته ام، او نسبت به بازیها و فیلمهایی که برای رده های سنتی بزگتر است عاقلانه کنار می کشد و اینها به سادگی حاصل نمی شود و اینها آن چیزهایی است که باید در تربیت به کار گرفت وگرنه این که والدین به جای یاددادن اصول به فرزندانشان، ذره بینی در دست روی تمام اعمال خلوت و جلوت فرزندشان بگیرند نه تنها فایده ای ندارد، بلکه منجر به فراری شدن فرزندشان از محیط خانواده و پناه بردن به محیطها و افراد آلوده نیز می گردند، پس باید اقتضائات سنی فرزندان را در نظر گر فت و این اقتضائات و خطرات سنی را به ایشان آموخت و این که بیشتر اشتباهاتی که در این سنین رخ می دهد، حتماً باید از سوی پدرومادر به تغافل زده شوند و تنها به صورت غیر مستقیم و منطقی در خصوص چنین اشتباهاتی صحبت کرد و کنترل فقط باید دورادور صورت گیرد و کنترل نزدیک فقط باید با همراهی صورت گیرد یعنی با فرزند به تفریح رفت، بازی کرد، فیلم نگاه کرد و ... و این که نباید با عصبانیت با فرزندان برخورد کرد، چرا که حس آرامش و امنیت تنها در پرتوی برخوردهای منطقی و آرام است که منتقل می شود و فرزند همیشه باید محیط خانواده را محیط امن و آرامش و پشتوانه ای محکم برای خود بداند.

مطلب مرتبط از همین وبلاگ:
تربیت فرزندان در گروی کیفیت رابطه ی همسران
بزرگترین گناه پدر و مادر 
اصول بسیار مهم در پایداری زندگی مشترک

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به  صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/11
2:28 ع

دیروز در یک کلاس آموزشی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر شرکت کردم که مدعوین از ادارات و سازمان های مختلفی انتخاب شده بودند. مهمترین سخنران و یا بهتر بگویم استاد کلاس یکی از بزرگان و مسئولان استان بود. ایشان ضمن توصیه فراوان به امر به معروف و نهی از منکر، از ما خواستند که خودمان موارد معروف و قانونی را رعایت کنیم و روی این قضیه خیلی هم تأکید کردند، باور کنید من در حین این سخنان از غصه اشک ریختم و در تمام طول این سخنان می سوختم، می دانید چرا؟!
حدود 4-5 سال پیش، از کارگاهی که همین مسئول بزرگوار تولیت آن را بر عهده داشتند، بازرسی می کردم و از مسئول کارگاه خواستم تا اسناد مورد نیاز برای بازرسی را به من ارائه کند، ولی مسئول کارگاه با رییس دفتر آن مسئول تماس گرفت و ایشان خیلی بی ادبانه اسم مدیرکل مان را (بدون هیچ پیشوندی) بردند و گفتند به ایشان بگویید با من تماس بگیرد، و به دلیل ممانعت آن رییس دفتر بازرسی از آن کارگاه میسر نگردید و حال این که آن کارگاه هنوز که هنوزاست در حال ادامه ی تخلفات خویش است و گزارش های این رییس دفتر نیز بارها به استماع آن مسئول محترم رسانده شده است ولی آن مسئول نمی تواند از این همین گردن کلفتی آن مسئول دفتر برای اداره امورش (مالی و غیر مالی) چشم پوشی نماید، و چقدر جالب است که آن استادبزرگوار از سوی مسئول یک ارگان نظارتی بزرگ نیز چنان مورد تملق قرار می گیرد که گویا اصلاً هیچ خبری از این تخلفات ریشه دار آن مسئول دفتر ندارد!!! و حال ما بسان آیات 2 و 3 سوره صف گردیده است که می فرماید:

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ  کَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ
ای‌ کسانی‌ که‌ ایمان‌ آورده‌اید، چرا چیزی‌ می‌گویید که‌ عمل‌ نمی‌کنید؟   نزد خدا بسیار موجب‌ خشم‌ است‌ که‌ سخنی‌ بگویید که‌ عمل‌ نمی‌کنید.

و این است که حال و روز کشورما بهتر نمی شود....

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/11
11:33 ص

اگر چه تا کنون مباحث وبلاگم در موضوعات مختلف در چند سایت معتبر (مانند رجانیوز، بولتن نیز، صراط، عمارنامه، باشگاه خبرنگاران جوان، ...) و چند بار هم در برنامه نوبت شما (bbc) مطرح گردیده بود، اما معرفی و نمایش وبلاگم در برنامه پر بیننده و تخصصی اقتصادی پایش برایم بسیار شیرین بود. متأسفانه شبکه ی ضدانقلابی مانند bbc، وبلاگ های مختلف و از سلیقه های مختلف را (البته مقطع و بریده) پخش می کند ولی صداوسیمای ما حتی از معرفی مطالب و وبلاگ های ارزشی و انقلابی هم دریغ می ورزد، گویی نظرات مخاطبان و مردم هیچ ارزشی به لحاظ اجتماعی و علمی برای دوستان صداوسیمای ما ندارد که امیدوارم سنت شکنی برنامه پایش در سایر برنامه های تلویزیونی نیز دنبال شود؛ قابل توجه این که برنامه پایش بخشی به نام وبلگردی دارد که معمولاً به آمارها و کاریکاتورها و مطالب مرتبط با مسائل اقتصادی می پردازد که البته هنوز جای زیادی برای توسعه در آن وجود دارد.
از مسائل مطلوبی که در گردانندگان این برنامه می بینم پیگیری و دلسوزی ایشان است، حقیر با توجه به ورودی های وبلاگم متوجه می شوم که ایشان مدام در حال جستجو و تحقیق در جهت دریافت انتقادات و پیشنهاد به برنامه هستند و حتی از درخواست در زمینه ی آن دریغ نمی ورزند، که قبلاً به درخواست شخص آقای سیاح (تهیه کننده ی پیگیر و دلسوز برنامه پایش که هیچ آشنایی قبلی نیز با ایشان نداشته ام)، مطالبی را به عنوان پیشنهاد و انتقاد برادرانه به ایشان تقدیم نمودم.
در برنامه ی دیشب پایش که به لحاظ زمان پایان آن بی نظیر بود (و تا حواشی ساعت دو و نیم صبح ادامه یافت)، بحث داغی بین تولید کنندگان، فروشندگان و واردکنندگان لوازم خانگی انجام شد و تولید کنندگان حمایت بیشتری را به لحاظ محدودیت واردات دنبال می کردند و فروشندگان نیز واردات را وسیله ای برای ارتقای کیفی و به روزآوری لوازم خانگی می دانستند، ولی از انجا که حقیر به اقتضای شغلی، کارخانه های زیادی من جمله کارخانجات تولید لوازم خانگی را بازدید می نمایم، احساس می کنم حمایت مناسب از تولید صورت نمی گیرد، چرا که نیازهای واقعی و حمایت های معقول از تولید به درستی پیگیری نمی شود، به نظر حقیر تنها وسیله ی کنترل واردات، بحث گمرک است و ممانعت کامل از واردات کاملاً اشتباه است،  حمایت از تولید داخل باید با حمایت های مالی در جهت تأمین سرمایه در گردش، کاهش مالیات ارزش افزوده برای کالاهای به روز داخلی (تامدت مثلاً 3 سال از به بازار آمدن هر محصول) در جهت حمایت از خریدار و تولید کننده این محصولات، کمک به واردات تکنولوژِیکی از طریق بکارگیری عزم جدی در استفاده از اهرم های دولتی در خصوص دور زدن تحریم ها و ورود تکنولوژی، جلوگیری از تنش های بی جا در بازار ارز، کمک به ارتقای توان خرید سطوح پایین جامعه برای کاهش رکود بازار، اداره ی علمی و مدیریت آگاهانه در اقتصاد کشور و ممنوعیت از روشهای آزمون و خطا، هم نشینی و احترام واقعی به تولید کنندگان و ...
در پایان از مدیران شبکه 1 درخواست می کنم نسبت به تأمین وقت مناسب برای این برنامه ی مهم اقتصادی که در سال تولید ملی و در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزیده و چنین برنامه هایی را در رده ی مهمترین برنامه های سیما قرار دهند.

تکمیلی: ضمناً لینک فایل pdf قسمت وبگردی که معرفی وبلاگ سلمان علی نیز در آن صورت گرفت تقدیم می گردد: وبگردی 10 دی 

 مطالب مرتبط:
برنامه پایش و سکوتی که حق نبود
اشتباه دیگری در پایش
برنامه پایش و اشتباه قدیری ابیانه
تیم اقتصادی دولت چرا ساکتند؟
بی انصافی برنامه پایش، پاسخ به تحریم دولتی ها؟
پیشنهادهایی برای برنامه پایش

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

91/10/9
1:36 ع

یادم هست که چند سال پیش هم قبل از برگزاری انتخابات 88، تعداد نسبتاً زیادی از وزرای دولت نهم در مدت کمی مانده به پایان دولت عزل شدند به حدی که مجلس از خیر یک استیضاح گذشت تا دولت از قانونی بودن نیفتد و امسال نیز همان مسئله برای دولت دهم در حال وقوع است، عزل وزرا در مدت کمی که تا پایان دولت ها باقیست، عملاً موجب می شود تا مدت ها آن وزارتخانه با یک سرپرست اداره شود که سرپرست هم معمولاً یکی از وزرای وزارتخانه های دیگر و پاره وقت است و این نداشتن وزیر مستقل و اداره توسط یک وزیر دیگر (باکلی مشغله) و نداشتن فرصت تحول و حتی آشنایی با وزارتخانه جدید و خرید این هزینه که تعداد وزرای عوض شده به نصف تعداد وزرا نیز نزدیک می شود و این که کلی هزینه ی سیاسی و دشمن جدید ایجاد می کند و این که برخی از این وزرا وزرای خوب و مورد تأییدی هم بوده اند، تنها و تنها و تنها یک گمان در ذهن من ایجاد می کند: این که آرایش سیاسی دولت در حال انتخاباتی شدن است، گویی تمام حاضران در هیأت دولت باید برای این چند ماه آخر دولت یک صلاحیت مجزایی از صلاحیت وزارت داشته باشند، می توان اسم این صلاحیت را گذاشت صلاحیت انتخاباتی، این صلاحیت اینقدر مهم است که حتی بهترین وزرا نیز ممکن است به خاطر آن عزل شوند. نکته ی مورد توجه این که این عزل و نصب ها فقط در محیط کابینه صورت نمی گیرد، بلکه همین موج در استانداری ها نیز در حال حرکت است و عملا کل کشور را مانند یک سونامی در بر می گیرد.

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به   صفحه ی اصلی وبلاگ   مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود. 


nazokbin

91/10/8
7:29 ع

امشب شبکه باران (استان گیلان)، فیلم سینمایی پخش کرد به نام "زخم شانه های حوا"؛ فیلم مربوط به حوزه دفاع مقدس بود، اما دو جلمه در این فیلم بود که با توجه به پخش آن در شبکه باران، برایم تلخ آمد، خانمی از شمال به سمت جبهه به راه افتاد تا فرزندش را بیابد و وقتی کوتاه در تهران اقامت کرد تا به سمت جبهه راهی شود که بعد از شنید آژیر قرمز حمله هوایی گفت: "من تا قبل از این که به تهران بیایم نمی دانستم جنگ چگونه است، آخر در شمال حتی یک بار هم آژیر قرمز نزدند".
گیرم آن کسی که این فیلم را ساخته نفهمیده باشد، آیا دوستان صداوسیمای باران هم حواسشان نبود؟! آیا به گیلان حمله هوایی صورت نمی گرفت، آیا آژیر قرمز در گیلان به صدا در نمی آمد؟! من در زمان جنگ اگر چه کودکی دبستانی بودم اما بارها بخاطر صدای آژیر قرمز یادم است که به پناهگاهی که در خانه درست کرده بودیم می رفتیم و  این که شمالی که به لحاظ تعداد شهدای تقدیمی و عملیاتهایی که توسط نیروهای ارتش و سپاه گیلان دارای رتبه ی شایسته ای است چگونه با این همه شهدایی که هر روزه کوچه و خیابانها را عطر آگین می کرده است نشان از جنگ نداشته است؟!

نکته ی جالب دیگر این بود که در این فیلم به اصطلاح جنگی، احساسات دو مادر عراقی و ایرانی طوری در کنار هم تا آخر فیلم قرار داشت که فیلم بیشتر به فیلم های ضدجنگ شباهت داشت تا فیلمهای جنگی! 

 میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به   صفحه ی اصلی وبلاگ   مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود. 


nazokbin

91/10/8
5:45 ع

اگر چه تاکنون مطلبی علیه دبیران محترم مجله پارسی بلاگ ننوشته ام و همواره جز ادب و احترام چیزی به ایشان نگفته ام و چیزی هم جز این از ایشان ندیده ام، اما چندیست که برخی مطالب سیاسی را برگزیده می کنند که جای بسی تعجب و نگرانی دارد. البته شاید هم گناهی نداشته باشند، مثلا دبیری که در پی شاعریست و شاعر بدی هم نیست می آید و یک متن سیاسی را که یقیناً با فرمایش های رهبری و تاریخ فتنه در تضاد است و دقیقاً در خط توجیه گناه  فتنه گران را منتشر می کند، البته از این مطالب در دفاع از جریان های انحرافی و فتنه گران از چند وبلاگ دیگر هم منتشر شده است و در حد گلایه نوشتن پای همان مطلب اکتفا کرده ام، اما اینبار در سالگرد 9 دی مطلبی نوشته شده با عنوان "فتنه" که بسیار تأمل برانگیز است، نمی خواهم آن مطلب را تشریح کنم بلکه از شما دعوت می کنم خودتان آن را بخوانید و اما پاسخ نگارنده را که ذیل مطلبش برایش نوشتم را خطاب به خود ایشان در همین وبلاگ نیز منتشر می کنم:

سلام. احسنت به شما!!! شروع فتنه از شب مناظره بود؟!! رسیدید به حرف علی مطهری؟!! بعد، آن کسی که سه ماه قبل از فتنه، اسم رمز تقلب را بر زبان آورد چه بود؟! آنکسی که قبل از انتخابات گفت مردم بریزند در خیابان ها برای چه بود؟! آیا اداعای تقلب برای بی اخلاقی در مناظره بود؟! اصلاً شما متوجه نشدید هنوز فتنه چه بود؟! هدف فتنه احمدی نژاد نبود، نظام بود و شما متوجه نشدید؟! و جالب است که این نوشته ی شما برگزیده می شود!!! احسنت به کسی که شما را برگزیده است!!! احسنت!!! اصلاً اگر احمدی نژاد در شب مناظره نامربوط گفت (که نامربوط نبود اگر چه نباید می گفت)، از ماه ها قبل هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی نامربوط تر گفته بودند، آنها یک حرفی زدند اینهم حرفی زد. مگر مشکل این حرف ها بود؟! مشکل از یک نقشه ی قبلی بود از یک تهمت و دروغ بسیار بزرگ، از یک طمع بزرگ، از تهدید رهبر، از کمک خواستن از آمریکا و انگلیس، از جذب بودجه و راضی کردن ایشان به فشار و تحریم و تهدید؛ و چقدر بصیرت مظلوم است که که شما فتنه شناس هستید و فتنه را تفسیر می کنید!!

در پایان هم ضمن تشکر از دبیران ارزشی و مدیران ولایی مجله پارسی نامه خواهش می کنم، نسبت به انتشار چنین مطالبی حساس تر باشند و از دبیران مجله هم می خواهم که چنین مواردی را اگر در تخصص و اطلاع شان نیست یا برگزیده نکنند و یا با مشورت سایر دبیران برگزینند.

تکمیلی1: از خانم هور که فوراً نسبت به اصلاح مسئله اقدام کردند سپاسگزارم، امیدوارم رنجش خاطر ایشان از من، هرچه زودتر مرتفع شود، توضیح این که اگر چه قبلاً برخی آثار که در آن از جریانهای انحرافی و فتنه تمجید شده بود، نیز در این مجله ارزشی منتشر شده بود ولی این اولین باری بود که چنین سهوی از خانم هور دیده بودم که با توجه به اهمیت آن در شب 9 دی جسارت نوشتن به خودم دادم.

تکمیلی 2: خانم هور اینبار در جهت سیاست چندصدایی پارسی نامه اقدام به انتشار مطلب نمودند که امیدوارم خود دوستان و خوانندگان مطلب پاسخ نگارنده مطلب را بدهند.

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به   صفحه ی اصلی وبلاگ   مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود. 


nazokbin

91/10/8
12:6 ص

چندی پیش آقای احمدی نژاد در انتهای مصاحبه ی تلویزیونی شان، به بهانه ی طرح یک مسئله ی حقوقی، گفتند که به عنوان رییس جمهور باید اختیاراتی قانونی خود را همانطور که تحویل گرفتند به رییس جمهور بعدی تحویل دهند. پیش خودم گفتم حال که رییس جمهور اینقدر به امانت داری علاقه دارند، من هم ادای دو امانت را به ایشان گوشزد کنم:
من و بسیاری از کسانی که به شما رأی دادیم، برای ولایت مداری تان بود، شما در قبال رأیی که ما به شما دادیم مسئولیت دارید، نگذارید که امانتی که در دستان شماست زایل شود، خون به دل رهبری کردن خیانت است در امانت ما.


امانت دیگری داشتیم دست شما به نام احمدی نژاد گفتمان سوم تیر 88، آن احمد نژاد امیدی بود برایمان، برای رویاهایمان، برای اصولگرایی، برای مبارزه با فساد، برای پایان رانتخواری، برای شایسته سالاری، برای عدالت، برای صداقت، برای یک اقتصاد و اجتماع ارتقا یافته، برای یک سیاست که عین دیانت باشد؛ آقای احمدی نژاد!!! ما همان احمدی نژادمان را می خواهیم، او را به ما پس بده، به حق آن نذر و نیازها که مردم برای آن احمدی نژاد کردند، به جان آن احمدی نژاد قسمت می دهیم، همان احمدی نژاد را پسمان بده، ما دست آن احمدی نژاد را که دست رهبرش را می بوسید می بوسیم، اصلاً من با افتخار کفش شان را می بوسم، فقط به ما پسش بدهید.

مطالب مرتبط:
امام زمان (عج) را دست کم گرفتند
انحراف بدخیم در باب مهدویت، ریشه مشکلات
یک نمونه واقعی از انحراف
لزوم دقت در پاسخگویی به سخنان از جنس مشایی
یک نمونه واقعی از انحراف 
آیا احمدی نژاد نجات می یابد؟! 
این بار دعا کنید احمدی نژاد بخواند 
رییس جمهور به کجا می رود؟!! 
برای احمدی نژادمان و خودمان دعا کنیم... 
آیا امام عصر مسخ انقلابش را به نام خودش می بیند؟! 
بگذارید احمدی نژاد بخواند!
چگونه احساس خطر نکنم؟!
کامل اظهارات رحیم مشایی در جمع طلاب و نقدی بر آن 
مشایی شهید آوینی دیگر؟!‏ 
بازهم داستان تکراری عرض اسفندیار و زحمت ما! 
گاه پندگیری ولایت مداران دولت!! 
آرامش بازار مقدمه گام های بعدی دولت
گام های بعدی کنترل بازار چیست؟
مادر مشکلات اقتصادی
قوانین صادراتی اصلاح شود
تیم اقتصادی دولت چرا ساکتند؟
اقتصاد مقاومتی یعنی ...
رییس جان! علی میزان عدالت است نه خودمان
حذف یارانه 10 میلیون نفر، اولین نشانه غیر قابل اعتماد بودن
 به مناسبت راستی آزمایی اطلاعات خانوارها در هدفمند کردن یارانه ها
سوالی فقط از سر پاسخ طلبی در مورد هدفمندی یارانه ها
دهک بندی برای پرداخت نقدی یارانه ها و نقایص آن
باز هم هدفمند کردن یارانه ها!!
کارمندان، بازنشستگان و بیش از نیمی از کارگران، جزء خوشه 3 هستند!
اشتباه دوباره با عنوان دهک بندی!
حذف یارانه ی مرفهین بر پایه ی کدام اطلاعات جدید؟! 
واقعاً، یارانه ی چه کسانی حذف می شود؟! 
هدفمندی یارانه ها در عروسی خوبان+عکس 
آیا واقعاً اجرای فازدوم هدفمندی به صلاح است؟!‏
آیا چاره ی گرانی ها افزایش بازرسی هاست؟!
کاهش آنی قیمت سکه پیامی برای دولت
پیشنهاد برای کنترل بازار خودرو
 

میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به   صفحه ی اصلی وبلاگ   مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.


nazokbin

مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
دسته بندی موضوعی
 
سیاسی ، دولت ، انتخابات ، سیاست خارجی ، احمدی نژاد ، سیاست داخلی ، فتنه ، اقتصاد ، حسن روحانی ، شبهه ، مذاکرات هسته ای ، مقام معظم رهبری ، هاشمی رفسنجانی ، صدا و سیما ، رسانه ، تورم ، فرهنگ ، هدفمندی یارانه ها ، مشایی ، تحریم ، اعتقادی ، اقتصاد مقاومتی ، انحراف ، رابطه ایران و آمریکا ، سبک زندگی ، برجام ، عدالت ، قوه قضاییه ، انقلابی ، اقتصادی ، تولید ، آمریکا ، مجلس ، علی لاریجانی ، بصیرت ، رابطه با آمریکا ، رشت ، گیلان ، مجلس و دولت ، ولایت مداری ، فرهنگی اجتماعی ، غرب ، استاد مصباح ، خانواده ، عفاف و حجاب ، روحانیت ، بهره وری ، انقلاب ، انتخابات 96 ، هاشمی ، مهدی هاشمی ، سران فتنه ، سعید جلیلی ، مذهبی ، بانک ، جبهه پایداری ، شورای نگهبان ، علی مطهری ، کارمند ، مسکن مهر ، انتخابات ریاست جمهوری ، اصلاح طلبان ، اجرای برجام ، تحلیل های اقتصادی ، سوریه ، ماهواره ، جواد ظریف ، امام خمینی (ره) ، انتقاد پذیری ، استقلال ، مدیریت و ایمنی ، فساد بزرگ اقتصادی ، سیاست ، طنز ، ولایت فقیه ، ظریف ، عملکرد اقتصادی دولت یازدهم ، هنر ، ارز ، استکبار ستیزی ، اسرائیل ، انتخابات مجلس ، بدعهدی آمریکا ، برنامه پایش ، جنگ نرم ، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ، انتخابات آزاد ، ایمنی ، نقض برجام ، سران قوا ، نرخ رشد جمعیت ، مذاکره کنندگان هسته ای ، جریان انحرافی ، توافق نهایی هسته ای ، تهاجم فرهنگی ، تحریف انقلاب ، بانک ، انتقاد ، مدیریت ، نرمش قهرمانانه ، سبک زندگی ، علامه مصباح ، سینما ، شبکه های اجتماعی ، مردم ، انقلابی گری ، اصولگرایی ، جمنا ، کارگر ، تحریف اسلام و انقلاب ، حجاب و عفاف ، اشتغال ، برجام 2 ، پسابرجام ، مسجد ، هنر و رسانه ، فوتبال ، قالیباف ، قانون اساسی ، مذاکرات هسته ای ، نفوذ ، فرهنگ عمومی ، رابطه ایران و آمریکا ، برجام های 2 و 3 ، باقری لنکرانی ، ازدواج ، آرمان های انقلاب ، وبلاگ نویسی ، آموزش و پرورش ، ائتلاف اصولگرایان ، اعتدال ، اینترنت ، انتخابات های 94 ، دولت یازدهم ، رکود ، شبکه اجتماعی افسران جنگ نرم ، میر حسین موسوی ، مالیات ، محمد جواد ظریف ، گفتمان انقلاب ، عربستان ، بسیج ، امام حسین ، حضرت مهدی عج ، کارشکنی های آمریکا در اجرای برجام ، حقوق های نجومی ، حقوق کلان مدیران دولتی ، حامیان متعصب احمدی نژاد ، خاتمی ، داعش ، تحریم موشکی ، تحریف شخصیت امام خمینی ، ترکیه ، جدایی نادر از سیمین ، تولید ملی ، توهین های دولتمردان ، ائتلاف اصلاح طلبان ، احمد توکلی ، آمریکا ، بسته تحریم موشکی ، انتقادات به برجام ، ایرانیت ، عراقچی ، فتنه گران ، عکس ، روحانی ، دولت راستگویان ، دولت های نهم و دهم ، سعید مرتضوی ، قرارداد خرید هواپیما ، محسن رضایی ، متن برجام ، نقدینگی ، مرگ بر آمریکا ، محمد خاتمی ، قراردادهای پسابرجامی ، سیاه نمایی ، عزت ایران ، عبدالرضا داوری ، باخت اصولگرایان در تهران ، پارسی بلاگ ، آملی لاریجانی ، ادارات ، توالد ، جنبش برنمی تابیم ، تحریم های جدید ، خودروسازان ، حوادث ناشی از کار ، دوقطبی سازی ، حاشیه سازی ، حجاب ، حداد عادل ، حلقه انحرافی ، حقوق ، حسین قدیانی ، حادثه پلاسکو ، خطوط قرمز رهبری ، جدایی مشایی از احمدی نژاد ، توهین ، توصیه رهبری به احمدی نژاد ، بیداری اسلامی ، پزشک ، انتخابات خبرگان ، عدالت خواهی ، شهید ، صادرات ، سید حسن خمینی ، سمن ، سبد کالا ، سپاه ، ساده زیستی ، مداحان ، مبارزه با فساد ، متکی ، مسکن مهر ، مصافحه ظریف و اوباما ، ولایتمداری ، کرسنت ، کهریزک ، مفاسد کلان اقتصادی ، مهدی خزعلی ، نهاوندیان ، واردات ، نظارت ، لیست هاشمی ، کارگر ، قرارداد صنعت خودرو ، سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل ، ضرغامی ، طرفداران دولت ، شهرداری تهران ، شجریان ، شفافیت اقتصادی ، امر به معروف و نهی از منکر ، اکبر ترکان ، بازرس کار ، بانک مرکزی ، پویش اجازه نمی دهیم ، پساتحریم ، بقایی ، آیت الله جنتی ، آیت الله رئیسی ، 9 دی ، bbc ، VOA ، امام حسین (ع) ، اقتدار ایران ، اردغان ، توافق وین ، توان موشکی ، تعهد به FATF ، جهاد اقتصادی ، جعفرزاده ، جان کری ، توافق چند مرحله ای ، تشدید تحریم ها ، چادر ، حصر خانگی ، حصر سران فتنه ، حسین شریعتمداری ، حضرت علی ، حقوقهای نجومی ، خط امام ، دوقطبی های کاذب ، دبه کردن هسته ای ، ترامپ ، تصویب برجام ، تعهد دولت به کارگروه اقدام مالی ، تحریم ISA ، تجاوز سربازان آمریکایی ، بیانیه لوزان ، جام زهر ، تک فرزندی ، تهران ، توافقنامه ژنو ، اسلام ، اظهارات هاشمی درباره مجلس خبرگان ، 22 بهمن ، ادغام وزارتخانه ها ، برنامه امروز دیروز فردا ، برجام خسارت محض ، بازرسی کار ، بازار ، انگلیس ، انقلاب اسلامی ، انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ، امام زمان (عج) ، شورای عدم تعهد ، عدالت اجتماعی ، عذر خواهی ، غیرت ، فائزه هاشمی ، فرزندان ، سالگرد برجام ، رد صلاحیت احمدی نژاد ، رفع حصر ، رویانیان ، فیش های نجومی ، فضای مجازی ، مجلس خبرگان ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی پایگاه تحلیلی( فصل انتظار) بانـــــــوی دشــــــــــت رویــــــا یا صاحب الزمان (عج) کانون فرهنگی شهدا من وآینده من در سایه سار ولایت سرچشمه ادب و عرفان داروخانه دکتر سلیمی آسمون آبی چهاربرج رقصی میان میدان مین همه چیز آماده دانلود پژواک عشق در کائنات ساعت یک و نیم آن روز ۩۞۩ السلام علیکم یا اهل بیت النبوه ۩ هــم انــدیشـی دینــی رضویّون حدیث منتظران قائم (عج) تراوشات یک ذهن زیبا بادصبا یادداشتهای فانوس نمکستان سربازی در مسیر حرم الشهدا دل شکسته برادران شهید هاشمی علمدار بصیر کبوتر نامه بر یادداشت های احمد ترابی زارچی مهاجر همای رحمت ایـــــــران آزاد wanted این نجوای شبانه من است نوری چایی_بیجار خورشیدها آسمانی ها xXxXx کرجـــیـــهــا و البرزنشینها xXxXx فرزند روح الله... غمزده وبلاگستان امام صادق (ع) هیئت فاطمیون شهرضا بر و بچه های ارزشی کوثر ولایت آزادی بیان مهدی یاران خبرنگار خط انقلاب مدافع ولایت افسران وبلاگ نویس حامیان جمهوری اسلامی ایران آسمان های خاکی وحدت تفاوت نمل/عاقبت جوینده یابنده است پایگاه مقاومت نجف اشرف بوشهر گوهرکمال ، حجاب برتر دنیای راه راه افسران سایبری امام خامنه ای سرویس وبلاگستان 8 دی حساس بشو سرباز صفر بصیر شمال استخدامی پنل اس ام اس | بانک شماره موبایل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی پوشاک زنانه اوتیسا

       
       

سلمان علی علیه السلام

تحلیل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی سیاوش آقاجانی

ابزار هدایت به بالای صفحه