لطفاً این وبلاگ را محبوب کنید:

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی سایت نازک بین ایمنی شغلی پست الکترونیک درباره
< 1 2 3 4 5

90/4/5
8:15 ع

 

رجانیوز: سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سال‌ها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و این‌چنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند.

 اما شاید یکی از مهم ترین نکات مورد توجه، گفتمان عمومی حاکم بر مواضع و سخنان احمدی نژاد در فضای انتخاباتی سال 84 بود. برهه ای که هر یک از کاندیداها با توسل به شعارها و ادبیات خاص سیاسی خود سعی در جلب آرای ملت داشتند و در این بین از میان شعارهای "کار و سازندگی"، "50 هزار تومان برای هر ایرانی"، "دولت رفاه"، "دموکراسی"، "هوای تازه"، "زندگی خوب برای هر ایرانی" و... در نهایت انتخاب ملت شعار "دولت اسلامی" بود؛ گفتمانی که احمدی نژاد با شجاعت آن را مطرح کرد و بر خلاف دیگر کاندیداها نه به دام دوگانه گویی افتاد و نه شعارهای زردی که کمترین سنخیتی را با آرمان های اصیل انقلابی نداشت. از این رو اکثریت ملت با انتخاب تاریخی خود در دو مرحله (27 حرداد و 3 تیر) رییس جمهور جدید ایران اسلامی را برگزیدند. انتخابی که عمق فهم و درایت سیاسی ملت را نشان می داد و در دل خود فقط انتخاب یک رییس جمهور نبود، بلکه بازگشت به همه آرمان‌هایی بود که پیش از این مردم در بهمن ماه 57 آنها را فریاد زده بودند. در این زمینه، رجانیوز در بخش نخست، ضمن بازنشر مواضع محمود احمدی نژاد در آن برهه که در نهایت منجربه انتخاب او گشت، در مقایسه ای نانوشته به بررسی تفاوت گفتمان وی در حال حاضر و سوم تیر 84 پرداخت.

 اما در این بخش ضمن بررسی گفتمان حاکم بر ادبیات دیگر کاندیداهای حاضر در انتخابات 84،  بهتر می توان علل رویگردانی مردم از رقبای نام آور احمدی نژاد در آن برهه چون هاشمی، قالیباف، لاریجانی و... و در نهایت انتخاب احمدی نژاد را درک کرد. برهه ای که جز شهردار تهران، دیگر کاندیداها با انتخاب گفتمان های زرد و دوگانه سعی در رقابت با یکدیگر را داشتند. از این رو واژه هایی چون توسعه، سازندگی، اصلاحات، دولت مدرن، رندگی خوب برای ایرانیان و... به وفور در ادبیات سیاسی آنان مشاهده می شد.

 رجانیوز ضمن انتشار این گزارش که از ابتدای خرداد ماه تا برگزاری دور نخست انتخابات در 27 خرداد را شامل می شود، طی روزهای آینده به بررسی فضای انتخاباتی کشور از 27 خرداد تا سوم تیر 84 خواهد پرداخت؛

 2 خرداد 84:

 کروبی: همچنان سرنوشت حرکت آزادیخواهانه کنونی ایران نیازمند پشتوانه عمومی ملت است تا بار دیگر به دور باطل آزادیخواهی - اقتدار گرایی دچار نگردد. 

 مهدی کروبی با صدور بیانیه ای تاکید کرد: "همچنان سرنوشت حرکت آزادیخواهانه کنونی ایران نیازمند پشتوانه عمومی ملت است تا بار دیگر به دور باطل آزادیخواهی - اقتدار گرایی دچار نگردد."

 هاشمی: آراء مردم باید منعکس کننده خواست آنان باشد

 رییس جمهور اسبق در دیدار جمعی از علما و شخصیت‌های علمی و فرهنگی اهل سنت کشور، انتخابات را بحثی ملی عنوان کرد و گفت: "طرفدار رای فرمایشی در هیچ سطحی نیستم و معتقدم آرای مردم باید منعکس کننده خواست آنان باشد."

 انتقاد حامیان قالیباف به رد صلاحیت معین/ برخی اعضای شورای نگهبان افراطی هستند!/ چرا احمدی نژاد تایید صلاحیت شده است؟

 دفتر اطلاع‌رسانی حامیان قالیباف در بیانیه ای اعلام کرد: "ما معتقدیم هر دو بخش تندرو حاکم بر جبهه مشارکت ایران اسلامی و برخی از اعضای محترم شورای نگهبان متاسفانه با دیدگاه‌های افراطی خویش مصالح و منافع ملی کشور را نادیده گرفته و به همین دلیل نیز سعی می‌کنند با مجادله‌های سیاسی هزینه‌های حاصل از این رد صلاحیت را برعهده طرف مقابل گذراند."

 در پایان این بیانیه آمده است: "بد نیست این جا برای روشن شدن افکار عمومی این سوال را مطرح کنیم که شورای محترم نگهبان براساس کدام تحلیل و تشخیص دکتر مصطفی معین را فاقد صلاحیت جهت حضور در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده است و در همین راستا این شورای محترم براساس کدام دیدگاه و بینش دکتر محمود احمدی‌نژاد را قابل صلاحیت جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری دانسته است.

 3 خرداد 84:

 کروبی: بسیاری از بحران‌ها ناشی از عملکرد هاشمی بوده است

 کروبی در جمع اعضای ستاد خود گفت: "با توجه به اینکه آقای هاشمی در بیانیه حضور خود، عملکرد هشت ساله دولت اصلاحات را زیر سوال برده از طرد نیروها ابراز نگرانی کرده و خود را تنها منجی کشور از بحران‌ها معرفی کرده بود، لازم دیدم به ایشان یادآوری کنم که بسیاری از این بحران‌ها ناشی از عملکرد ایشان بوده است."

 روایت باهنر از اجماع شورای هماهنگی نیروهای انقلاب بر لاریجانی

 محمد رضا باهنر که در نشست مطبوعاتی با رسانه‌های استان قم در ستاد انتخاباتی علی لاریجانی سخن می‌گفت، با بیان اینکه جامعه ایران نیازمند هوای تازه است، رویکرد مردم ایران را به فضاهای گذشته نامناسب خواند.

 4 خرداد 84:

 اعلام حمایت احمدی توکلی از قالیباف

 احمد توکلی در نامه‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی دلایل خود را در خصوص حمایت از نامزدی قالیباف اعلام کرد. توکلی نوشت: "از ابتدای کار انتخابات خواهان پیروزی اصولگرایان بوده‌ام تا دولتی با رای مردم صبور و نجیب بر سر کار آید که هماهنگ با مجلس، بخواهد و بتواند روند نامطلوب سال‌های اخیر را متحول سازد. رمز این پیروزی نیز وحدت اصولگرایان بوده است. شاید برخی از شما از تلاش‌های اینجانب برای وحدت، پیش و پس از انصرافم آگاه باشید. متاسفانه وقتی نتیجه‌ای حاصل نشد و فرصت را نیز به سرعت در حال تباه شدن دیدم، حمایت خویش را از جناب آقای دکتر قالیباف اعلام کردم."

 رضایی: انتظارات در دولت خاتمی پاسخ داده نشد

 محسن رضایی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با نیویورک تایمز گفت: "انتظاراتی که به وجود آمد در دولت آقای خاتمی پاسخ داده نشد و این همان چیزی است که من تعبیر به بحران مدیریت و اقتصاد می‌کنم. برنامه‌ای که ما داریم این است که اگر دولت را به دست گرفتیم،‌به طور گسترده از جوانان استفاده خواهیم کرد."

 هاشمی: مهم ترین مسئله کشور، برگزاری انتخابات سالم است

 موضوع تقلب در انتخابات، برگزاری انتخابات سالم و ... تنها مربوط به فتنه 88 نبود، کما اینکه هاشمی رفسنجانی از سال 84 که دولت خاتمی مسئول برگزاری انتخابات بود از ضرورت انتخابات سالم سخن می گفت! هاشمی رفسنجانی در دیدار با مسئولان ستادهای انتخاباتی خود گفت: "مهمترین مسئله برای کشور برگزاری انتخابات سالم ... با حضور نیرومند و وسیع مردم در انتخابات است و ستادها باید بیش از هر چیز به این نکته توجه داشته باشند."

 5 خرداد 84:

 توکلی: قالیباف جوان، مقتدر، باتحربه، داری عملکرد درخشان و ایده های نو است/ ستادهای قالیباف با عنوان اصولگرایان اصلاح طلب فعالیت خواهند کرد

 احمد توکلی در اولین نشست فصلی دبیران استانها و مسؤولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: "دکتر محمد باقر قالیباف فردی جوان، مقتدر، با تجربه، دارای پیشینه عملکرد درخشان و دارای ایده‌های نو و جدید است." وی اضافه کرد: "دکتر محمدباقر قالیباف علاوه بر بالا بودن در نظرسنجی‌ها، ظرفیت رای سازی بیشتری هم دارد." وی با اشاره به گردهمایی هفته گذشته ستادهای انتخاباتی‌اش در سراسر کشور گفت: "در گفتگویی که با این ستادها داشتیم، اکثر این ستادها با عنوان اصولگرایان اصلاح طلب به حمایت از کاندیداتوری دکتر محمد باقر قالیباف خواهند پرداخت."

 6 خرداد 84:

زاکانی: قالیباف به عنوان نامزد نهایی جبهه اصولگرایان تحول خواه است

 علیرضا زاکانی در همایش «حرف آخر جبهه اصولگرایان تحول خواه» با شعار انتخاباتی «ایرانی شایسته، شایسته ایرانی» در سالن مجموعه ورزشی حجاب سخن می‌گفت با بیان اینکه از دو ماه گذشته در خصوص معرفی نامزد نهایی جبهه اصولگرایان تحول خواه نظرسنجی‌هایی به عمل آمد، بیان داشت: براساس آخرین نظرسنجی تصمیم بر این شد تا محمدباقر قالیباف به مردم معرفی شود.  رئیس ستاد انتخابات قالیباف افزود: این انتخاب مردم انتخابی شایسته و بایسته و انتخابی است که براساس آن اهداف نظام و انقلاب محقق خواهد شد.

 حجاریان: بازهم می گویم که اصلاحات مرد/ اصلاحات به خون نیاز دارد!

 سعید حجاریان عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در نشست تبلیغاتی حامیان مصطفی معین در تهران گفت: "اصلاحات مرده است باید اصلاحات دیگری ساخت و این اصلاحات به خون احتیاج دارد."

 وی در قسمتی از سخنان خود به آن دسته از افرادی که وی را جانباز اصلاحات می نامیدند اشاره کرد و گفت: این واژه جانباز اصلاحات پارادوکسیکال است. اصلاحات مرده است. چه جانبازی؟ باید اصلاحات دیگری ساخت. اصلاحات بعدی بیشتر به خون احتیاج دارد.

 این فعال سیاسی با اشاره به چگونگی تایید صلاحیت معین گفت: "ما باید با واقعیت‌ها زندگی کنیم، نفس وجود شورای نگهبان و استصواب نوعی حکم حکومتی است. به بعضی ها امروز با حکم حکومتی مخالفت می‌کنند می گویم مگر بقیه کارهایمان به جز احکام حکومتی انجام می شود؟"

 محمد رضا خاتمی: به رهبری گفتیم بیایید رهبری اصلاحات را برعهده بگیرید، پشت سر شما می ایستیم!

 در ادامه نشست حامیان معین، برادر رییس جمهور با انتقاد از آنهایی که با اقدام رهبری در توصیه به تایید صلاحیت معین اعتراض می‌کنند، گفت: "هر کس در این مملکت جلوی نقض قانون اساسی را بگیرد، ما به او دست مریزاد می گوییم. ما بارها به رهبری پیام دادیم که شما خودتان بیایید و رهبری اصلاحات را بر عهده بگیرید و ما پشت سر شما هستیم.برای ما فرقی ندارد که چه کسی رهبر اصلاحات باشد."

 قالیباف: حتما رای می‌آورم

 محمد باقر قالیباف در حاشیه همایش انتخاباتی خود در گفتگوی کوتاهی با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که آیا رای می‌آورید؟ گفت: "بله حتما رای می‌آورم."

 توکلی: رییس جمهور آینده قالیباف است

 احمد توکلی در همایش حامیان قالیباف در تهران  اعلام کرد: "حرف آخر جبهه اصولگرایان تحول خواه یک چیز بیشتر نیست و آن اینست که رئیس جمهور آینده یک اصولگرا و آن هم دکتر محمد باقر قالیباف است."

 7 خرداد 84:

 محتشمی پور: نتیجه دولت سازندگی 60 میلیارد دلار استقراض خارجی بود

 علی اکبر محتشمی پور رییس ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در جمع مردم رشت گفت: "دولت سازندگی 60 میلیارد دلار استقراض خارجی را به دولت اصلاحات سپرد که همگی آنها پرداخت شده است و صندوق ذخیره ارزی در حال حاضر 3 میلیارد دلار سرمایه دارد، این در حالی است که کشور به خود کفایی گندم رسیده است."

 قالیباف: شعار من "زندگی خوب، برازنده ایرانی" است

 باقر قالیباف در گفتگو با روزنامه یومیوری ژاپن در پاسخ به خبرنگار این روزنامه که پرسید شعار انتخاباتی شما چیست؟ گفت: "شعار کلی ما «زندگی خوب برازنده ایرانی» است." وی در بخش دیگری از این گفتگو گفت: "با توجه به اوضاع و شرایط حاکم و برداشتی که از مجموعه خواست مردم کشورم داشتم، ضرورت حضور در انتخابات را احساس کردم."

 ستادهای انتخاباتی توکلی برای کمک به قالیباف فعال می‌شوند

 ستاد مرکزی احمد توکلی در نامه‌ای به مسؤولین ستادهای در استانها و شهرستانها از آنها خواست برای فعالیت انتخاباتی برای محمد باقر قالیباف فعال شوند. در این نامه امده است: "برای ایجاد بستر مناسب و پیروزی اصولگرایان آقای احمد توکلی حمایت خود را از قالیباف اعلام نموده که از مسئولین ستادهای استانها و شهرستانها درخواست می‌شود برای ایجاد و فضای مشارکت و جلب آرا مردم به نفع قالیباف ستادها را فعال نمایند. "

 هاشمی: تورم زندگی مردم را سخت کرده، اشتغال دغدغه جوانان و خانواده هاست

 هاشمی رفسنجانی در دیدار تشکلهای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: "تورم زندگی مردم را سخت کرده است. اشتغال به عنوان یک دغدغه ذهن جوانان و خانواده‌های آنان را مشغول کرده است. در سیاست خارجی هجمه شدیدی توسط قدرتهای بزرگ علیه ایران صورت می‌گیرد." رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: "حل همه این مسایل و مشکلات در گرو ایجاد دولتی قوی و کارآمد با حمایت و پشتوانه مردمی و همدلی و اتحاد گروه‌های سیاسی و افکار موجود در جامعه است."

معین: معاونت حقوق بشر در ریاست جمهوری به راه می اندازم/ هویت سیاسی من پیشبرد دموکراسی است

 مصطفی معین با صدور بیانیه ای ضمن اعلام حضور قطعی در انتخابات, تاکید کرد: "هویت اعتقادی، سیاسی و انتخاباتی خود را با منافع ملی و پیشبرد دموکراسی تعریف کرده‌ام و به ملت وعده داده‌ام که معاونت ویژه‌ای در ریاست جمهوری به امر مهم حقوق بشر اختصاص دهم"

کولایی: معین از نیروهای ملی مذهبی در کابینه خود استفاده خواهد کرد

الهه کولایی سخنگوی ستاد انتخاباتی مصطفی معین در جمع خبرنگاران در خصوص استفاده معین از نیروهای ملی مذهبی و اعضا نهضت آزادی در کابینه احتمالی معین پس از پیروزی در انتخابات گفت: "ما برای استفاده از نیروهای ملی مذهبی و اعضای نهضت آزادی مذاکراتی را آغاز کرده و ادامه می‌دهیم، طبعا آقای معین از همه این افراد در مدیریت کلان کشور متناسب با توانمندیها و کارآمدی‌های آنها استفاده خواهد کرد."

 8 خرداد 84:

 محتشمی پور: نتیجه رئیس جمهور شدن هاشمی رشد حرکات طالبانی است/ هزینه های ستاد انتخاباتی کروبی مردمی است

 رئیس ستاد انتخابات مهدی کروبی گفت: "اگر آرای خاموش اصلاح طلبان در انتخابت ریاست جمهوری احیا نشود یا هاشمی رئیس جمهور می‌شود و یا یکی از اصولگرایان که در اصل قضیه تاثیر ندارد، چون حرکات حذفی و طالبانی رشد خواهد کرد که دیگر هیچ عرصه‌ای برای بروز حرکات اصلاحی فراهم نخواهد شد." وی با بیان اینکه 3میلیارد دلار ذخیره ارزی برخی را به وجد آورده است در انتخابات شرکت کند، افزود: "آنها می‌خواهند امیرکبیری خود را تمام کنند."

 محتشمی پور در مورد منابع مالی تامین هزینه های انتخاباتی کروبی گفت: کروبی نه رانت کیش دارد، نه قشم، نه چابهار، نه پیمان‌کاران و نه رانت فروش تراکم. هزینه‌های او کاملاً شخصی است و بیشتر بر کمکهای مردمی تکیه دارد.

 لاریجانی: در دولت مدرن قطعا گردش نخبگان محقق خواهد شد

 علی لاریجانی در جمع مردم سیستان و بلوچستان گفت: "دولت آینده نمی‌تواند دولتی عقب افتاده باشد و سنت‌های گذشته و کهنه را دنبال کند." وی در پایان تاکید کرد: "در دولت مدرن قطعا گردش نخبگان محقق خواهد شد."

 مهر علیزاده: به دور از عوام‌فریبی قلب‌ها را تسخیر خواهم کرد

 محسن مهرعلیزاده، در دیدار جمعی از مسوولان و فعالان اقتصادی استان سمنان گفت: "بهترین نوع مدیریت، مدیریت بر قلب‌هاست و به خاطر اینکه نمی‌توانم هزینه‌های گزافی برای تبلیغات بپردازم مجبورم بیشتر در بین مردم ظاهر شوم و قلب‌های آنها را تسخیر کنم، مردم نیز با بررسی سوابق من متوجه خواهند شد که به دور از جناح‌بازی‌های سیاسی به فکر آنان خواهم بود."

 جمعیت ایثارگران حمایت خود از قالیباف را اعلام کرد

 جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای رسمی حمایت خود از کاندیداتوری محمد باقر قالیباف را اعلام کرد. در این بیانیه آمده است: "دکتر قالیباف را که برخوردار از سوابق و خدمات درخشان انقلابی و متصف به صفاتی چون هوش سرشار، نشاط و شادابی، کارآمد و با لیاقت، مؤمن و وفادار به آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری، معتقد و ملتزم به مؤلفه‌های اصولگرایی، تحول خواه، اصلاح‌طلب، شجاع، قاطع، مصمم به مبارزه قاطع با فقر، فساد و تبعیض، تأمین زندگی شرافتمندانه برای ملت ایران و توانا برای اداره امور کشور و هدایت سیاست خارجی کشور می‌باشد و مهمتر آنکه برابر نظرسنجی‌ها بالاترین مقبولیت و کمترین مخالفت را دارد و از زمینه جلب آرای فراوانی نیز برخوردار است را به عنوان نامزد نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به محضر ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی برای رأی اعتماد معرفی می‌کنیم."

 قالیباف: براساس عقلانیت مردم در رقابت با هاشمی پیروز می شوم/ در پرونده هسته ای باید اعتمادسازی کنیم

 قالیباف در دانشگاه تربیت مدرس حاضر شد و در جمع دانشجویان در پاسخ به این سوال که اگر هاشمی رفسنجانی در انتخابات آتی رای نیاورد آن را به عنوان مرگ سیاسی او ارزیابی می‌کنند گفت: "وقتی وارد عرصه سیاست شدم احساس کردم بد اخلاقی‌ها زیاد است و خود را ملزم کردم در هیچ شرایطی در این عرصه به این صورت عمل نکنیم و بر اخلاق و معنویت تکیه کنیم بنابراین بخش آخر سؤال شما را نوعی بداخلاقی می‌دانم." در پاسخ به این سؤال که براساس چه معیاری فکر می‌کنید در رقابت با هاشمی پیروز می‌شوید گفت: "عقلانیت مردم."

قالیباف در پاسخ به سؤالی در مورد انرژی هسته‌ای نیز گفت: "باید در سطح بین‌المللی نیز اعتمادسازی کنیم و اطمینان دهیم که به دنبال پیگیری مسائل نظامی در این حوزه نیستیم."

 حمایت یکصدو پنجاه نفر از نمایندگان مجلس هفتم از هاشمی

دفتر هاشمی رفسنجانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای دومین مرتبه پس از اعلام حضور هاشمی در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری، با وی دیدار کردند. در این دیدار یکصد و پنجاه نماینده مجلس شورای اسلامی حمایت خود را از کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام داشتند.

 9 خرداد 84:

 محتشمی پور: هاشمی همواره با بکارگیری الفاظ ناشایست موجب احساس ناامنی برای مردم شد

 محتشمی پور رییس ستاد انتخاباتی کروبی در نشست خبری خود گفت: "بیشترین آمار فرار مغزها متعلق به دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی است و ایشان همواره با استفاده از الفاظ ناشایست، به گونه‌ای موضع‌گیری می‌کرد که احساس ناامنی در بین مردم، اندیشمندان و خواص جامعه فراگیر شد." وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: "اولین دستاورد حضور هاشمی نقب زدن به گذشته است، چون او مجبور است در مقابل انتقادها یا موضع انفعالی بگیرد و یا درصدد توجیه برآید و این امر در قدرت انتخاباتی مردم تأثیر به سزایی دارد."

کروبی: اگر از اطرافیانم فسادی ببینید و نگویید، از شما به خدا شکایت می کنم/ شک کردن در انتخابات نتیحه خوبی ندارد

 مهدی کروبی در جمع مردم همدان گفت: "اگر من رئیس‌جمهور شوم، شما را موظف می‌دانم که اگر از فرزندان من و یا دوستان و نزدیکانم فسادی و یا تقلبی ملاحظه کردید، به من اطلاع دهید و اگر نگویید نزد خداوند از شما شکایت خواهم کرد." وی افزود: "من و شما بخواهیم یا نخواهیم در نهایت رئیس‌جمهور انتخاب می‌شود، هیچ وقت شک کردن و شرکت نکردن در انتخابات نتیجه خوبی در پایان نداشته است، چه من و شما بخواهیم یا نخواهیم در نهایت باید رئیس‌جمهوری انتخاب شود که کارش را انجام دهد، کسانی که در انتخابات شرکت نکنند، در نهایت ضرر متوجه خودشان می‌شود."

قالیباف: من شجاعت هدفمند کردن یارانه‌ها را در کشور دارم/ تعدیل اقتصادی در زمان هاشمی بسیار بد بود و قابل دفاع نیست

 قالیباف، وی در گفتگو با جمعی از کارشناسان و صاحب‌نظران اقتصادی، گفت: "به نظر من با ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد و با استفاده از سیاست‌های جبرانی و نظام حمایتی در یک مدت کوتاه دو ساله می‌توان کار را شروع کرد و هزینه این کار از محل هدفمند کردن یارانه ها تامین خواهد شد.

وی ادامه داد: "هدفمند کردن یارانه ها در کشورنیازمند شهامت است و من شهامت این کار را دارم." وی با اشاره به موضوع تعدیل اقتصادی در دولت هاشمی عنوان کرد: "موضوع تعدیل اقتصادی، موضوعی است که اصلا قابل دفاع نیست و بسیار بد عمل شد."

 وی افزود: "تعدیل اقتصادی می‌توانست سهم ما را در اقتصاد جهانی برقرار نماید و ما را به سمت اقتصاد رقابتی و مزیت نسبی ببرد اما در دولت سازندگی در این موضوع خوب عمل نکرد و مجبور به عقب گرد شد و نظام اقتصادی در یک حالت کما رها کرد."

لاریجانی: در دولت مدرن، معیشت مردم بهتر خواهد شد/ مردم در سفره های خود تغییر را احساس خواهند کرد

 علی لاریجانی در ایرانشهر گفت: "در برنامه‌ای که برای دولت مدرن در نظر گرفته‌ایم معیشت مردم و قدرت خرید آنان دو برابر خواهد شد و با یک رقمی شدن تورم وضعیت اقشار مختلف متحول می‌شود." وی در پایان ابراز امیدواری کرد در سایه روی کارآمدن دولت امید و رسیدن هوای تازه، مردم در سفره‌های خود تغییر حس کنند.

 10 خرداد 84:

 قالیباف: اگر رییس جمهور شوم هر ماه بطور مستقیم با مردم صحبت می کنم

 باقر قالیباف با حضور در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: "قانون اساسی تکلیف ما را در برابر ملت و خدا روشن کرده است و انصاف نیست که وقتمان را صرف مسائل نظری و مباحث بی حاصل کنیم. " وی گفت: "مردم از تبعیض، انحصار و رانت‌خواری رنج می‌برند چرا که دولت به جای تولید ثروت به توزیع ثروت، آن هم به صورت ناعادلانه دست زده است. قالیباف در پایان خاطرنشان کرد: "‌اگر رئیس جمهور شوم هر ماه یکبار به طور مستقیم و رو در رو با مردم سخن می‌گویم."

 کروبی: برای همه یک رقیب جدی هستم

 مهدی کروبی در مصاحبه با روزنامه نیپون کیزایی گفت: "برای اولین بار بعد از انقلاب رقابت در این انتخابات بسیار نزدیک و جدی است و من خود را رقیب جدی برای همه کاندیداهای دیگر می‌دانم."

وی با بیان اینکه این انتخابات سه قطبی خواهد بود، خاطرنشان کرد: "به نظر من در کمپ محافظه‌کاران آقای لاریجانی و آقای قالیباف خواهند ماند، ولی در کمپ اصلاح‌طلبان احتمال تغییرات کم است."

 لاریجانی: بومی نشدن فناوری هسته ای، خیانت بزرگ به نسل آینده است

 علی لاریحانی در جمع مردم یزد گفت: "امروز اگر کسانی دنبال مبارزه جدی با آمریکا هستند باید برای ارتقای سطح فناوری و اقتصاد کشور قدمهای مثبتی بردارند." وی در بخش دیگری از اظهاراتش تاکید کرد: "اگر مسئولان نتوانند فناوری هسته‌ای را در داخل بومی کنند، خیانت بزرگی به نسل آینده کشورمان می‌کنند."


 


nazokbin

90/4/3
11:18 ع

 

خیلی وقت بود که از خبر آنلاین ننوشته بودم ولی مثل این که رسانه علی لاریجانی نمی خواهد دست از توطئه و آتش افروزی بردارد؛ یادتان هست که همین علی لاریجانی و انصار و اعوانش به عنوان اصولگرایان سنتی مدام دولت را به باد انتقاد می گرفتند که چرا با بی حجابی برخورد نمی کند و از آنجا که حوزه ی انتخابی ایشان نیز قم بود، از بهترین ابزار جهت تحریک و تشویق علما و مراجع برای حمله به دولت برخوردار بود و بیشترین سوءاستفاده را نیز از همین مسئله کرد. همین سایت خبر آنلاین در آن هنگام مدام بر علیه دولت تیتر می زد و به قول هر کسی که از بی حجابی می نالید، دولت را زیر سوال می برد و نتیجه می گرفت که دولت به دین و مبانی دین بی توجه است. در هر صورت پس از مدت ها بحث بین مخالفان و موافقان، طرح مبارزه با بی حجابی دوباره آغاز شد. شاید برخی فکر می کردند رسانه ی علی لاریجانی با اجرای این طرح راضی شده و آرام می گیرد اما کسانی که شناخت دقیق تری از وی دارند می دانند که این شخصیتِ به شدت سیاسی که در هر جمله اش لااقل یک باز از کلمه ی "سیاسی" استفاده می کند، هرگز از هیچ ابزاری برای ضربه به دولت صرف نظر نکرده است و از این پس اجرای طرح مبارزه با بی حجابی را دستاویز تخریب های جدید علیه دولت قرار خواهد داد.

نشان به آن نشان که این بار طناز مخصوص سایتِ علی لاریجانی (خبر آنلاین) مطلبی طنز نگاشته است با عنوان "اعترافات تکان دهنده ی بدحجاب های سیاسی" و در آن، طرح مبارزه با بی حجابی را به سیاسی ترین حالت به سخره گرفته است. خیلی ها ممکن است در خصوص اجرا یا عدم اجرای چنین طرحی تا کنون اظهار نظر کرده باشند اما این گونه مشمئز کننده یکی به میخ زدن و یکی به نعل زدن از کسی جز اصحاب لاریجانی بر نمی آید. اینان از سویی علما را برای فشار به دولت در اجرای این طرح تحریک می کنند و از سویی با زبان طنز و عامیانه این طرح را تراوش ذهن انسانهای بیمار و شکاک معرفی می کنند. باور کنید علی لاریجانی و انصارش هم در توهم فتنه گران و هم در بزرگ شدن جریان انحرافی و هم در ایجاد حاشیه امن برای فتنه گران سیاسی و اقتصادی و در ادامه نیز در بازگرداندن آنها به عرصه ی سیاست و البته خیانت نقش پر رنگی ایفا کرده و می کند. خداوند این نظام را از شر این جریان انحرافی که مطمئنا از جریان انحرافی و نفوذی در دولت کم خطرتر نبوده اند حفظ نماید.

 


nazokbin

90/4/3
4:41 ع

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، غلامعلی حدادعادل در نشست پرسش و پاسخ با حضور نخبگان فرهنگی استان بوشهر در پاسخ به سوال یکی از حضار که در مورد جریان انحرافی سوال کرد، اظهار داشت: این موضوع آنقدر مهم نیست که به عنوان یک سوال مطرح باشد. 
وی افزود: این موضوع اشکالی محسوس بوده که در ماه‌های اخیر شدت یافته و ظهور بیشتری پیدا کرده و رهبری تدبیر کردند و مردم نیز بصیرت کافی در این موضوع دارند. 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معیار ما ولی فقیه است و مردم به ولی فقیه اعتقاد و اعتماد دارند و می‌دانند خطی که رهبری ترسیم می‌کنند خط درست است و کسی که از این خطر منحرف شود جریان انحرافی است. 
حدادعادل اضافه کرد: مسائل فرهنگی، اقتصادی و... در کشور داریم و این طور نیست که ذهن ما فقط به موضوع جریان انحرافی مشغول شود. 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در ارتباط با استراتژی فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: در اینکه نبرد سنگین فرهنگی تحت عنوان جنگ نرم داریم شکی نیست و می‌دانیم دشمنان از حمله نظامی ناامید شدند و به سراغ جنگ فرهنگی رفتند. 
وی بیان داشت: جنگ فرهنگی بالفعل وجود دارد و نه می‌توانیم بگوییم پیروز هستیم و نه اینکه شکست خوردیم بنابراین باید این تهدید را جدی بگیریم. 
این مسئول در پاسخ به سوالی در مورد بحران هویت جوان ایرانی اضافه کرد: باید تلاش کنیم جوان ایرانی به ایرانی بودن خود آگاه باشد و افتخار کند. 
حداد عادل ابراز داشت: نباید به گونه‌ای باشد که جوانان ما از اینکه فکر کنند ایرانی هستند احساس خجالت کنند بلکه باید احساس غرور کنند. 
وی در پاسخ به سوالی در مورد ادغام وزارتخانه‌ها یادآور شد: این موضوع با تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس به سرانجام خود نزدیک شده و بنا هم نیست وزارت نفت و نیرو در هم ادغام شوند. 
این مسئول در پاسخ به سوالی در مرود عملکرد وزارت ارشاد و توقیف نشریه 9 دی گفت:‌ وزارت ارشاد وزارتخانه‌ای نیست که برای کشیدن بارسنگین فرهنگ طراحی شده باشد و نبرد بزرگ فرهنگی به دست وزارت ارشاد به سرانجام نمی‌رسد. 
نماینده مردم تهران در مجلس شئرای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد ایجاد دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: تاثیر آموزش و پرورش در تربیت نسل جوان از هر دستگاه دیگر مهم‌تر است. 
حداد عادل اضافه کرد: در این ارتباط وزارت علوم، اما و اگرهایی آورده ولی با وزیر آموزش و پرورش و علوم همکاری داریم تا مشکل را برطرف کنیم. 
وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با بودجه‌های فرهنگی با بیان اینکه ارقام مصوب شده با واقعیت تطبیق نمی‌کند، متذکر شد: دوان محاسبات به مصرف بودجه نظارت و موارد خلاف را بررسی و اعلام می‌کند، ما نیز در مجلس اگر به موردی برخورد کردیم از طریق سوال، استیضاح، تحقیق و تفحص موضوع را بررسی می‌کنیم. 
این مسئول در پایان اذعان داشت: موضوع مهندسی فرهنگی نیز که جز مطالبات رهبری است در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بحث است و به زودی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار می‌گیرد. 


nazokbin

90/4/3
4:15 ع

وقتی دست اندرکاران فتنه 88 بازداشت شدند و آزاد شدند و دوباره بازداشت شدند و دوباره آزاد شدند، سران قوه قضاییه گفتند که بالاخره با فتنه گران برخورد خواهد شد و فکر نمی کردند که بازداشت و دوباره آزاد کردن آن ها موجب خواهد شد تا برخی برداشت کنند که سران فتنه بی گناهند و مظلوم! حتماً یادتان هست که چند بار فائزه هاشمی را بازداشت کردند و هر بار به بهانه ای واهی آزاد کردند! نه تنها این بازداشت های بی هدف موجب مظلوم نمایی شد، بلکه برخی افراد خود سر را نیز به واکنش واداشت که همان واکنش ها نیز به تشید مظلوم نمایی جریان فتنه، دامن زد.

متاسفانه باید گفت این اهمال کاری ها در برخورد با سران فتنه آن قدر ادامه یافت تا جریان انحرافی فعالیت های زیر زمینی خود را آشکار کرد. حالا دیگر انعطاف نابجا در قوه ی قضاییه به یک رویه تبدیل شده است که البته شروعش نه با عدم برخورد با جریانات فتنه و انحرافی که با تحمل مفسدان اقتصادی بود. شاید اگر همان روزی که مهدی هاشمی و اعوانش غرق در مفاسد اقتصادی و رانتهای عظیم اقتصادی بودند، برخورد مناسب با آنان انجام می شد، هرگز آمارسازی های وی در جهت تحریک سران فتنه روی نمی داد، اما دیدیم که عدم برخورد با مفسدان بزرگ اقتصادی موجب و مسبب شعله ور شدن آتش فتنه گردید و پس از اطفای حریق فتنه نیز عدم برخورد با سران فتنه موجب شد تا فتنه گران بیانیه دهند و به دشمنان خارجی پیام دهند و پیام دریافت کنند و بعد از دوسال از فتنه انگار قوه ی قضاییه دیگر دغدغه ی برخورد با این افراد را ندارد. یادمان هست که زمانی مقام معظم رهبری چقدر برخورد با مفاسد بزرگ اقتصادی را مهم می دانستند و بر لزوم آن تاکید می کردند، در آن موقع رییس وقت قوه ی قضاییه، آقای هاشمی شاهرودی می گفت که برخورد با این مفاسد موجب ناامنی اقتصادی می گردد و حال آنکه عدم برخورد با این مفسدان نه تنها موجب شدت مفاسد اقتصادی که موجب بروز فتنه ای عظیم در ابعاد سیاسی، اجتماعی و امنیتی نیز گردید.

هم اکنون دو گروه سرخورده که از جریان مفاسد اقتصادی و جریان فتنه باقی مانده اند، فاقد مشروعیت و جایگاه اجتماعی و حکومتی هستند ولی در به در به دنبال یک فرصت دیگر برای بروز و فعالیت ویروسی خود می گردند و جریان انحرافی اکنون این فرصت را برای آن دوجریان نیمه جان مهیا کرده است. در کنار این سه جریان گروهی دیگر وجود دارند که نه از مفسدان اقتصادی و نه از فتنه گران برائت نجسته اند و بارها نیز خود را خادم آنان نشان داده اند. علی لاریجانی و دوستانش بعنوان کسانی که چه قبل از انتخابات و چه بعد از آن مدتها آب در آسیاب فتنه گران سیاسی و اقتصادی می ریختند نیز وجه دیگر این معادله هستند که در این اتحاد نقش کاتالیزور را ایفا می کنند. اکنون همه شنیده ایم که اصلاح طلبان در جلسات پنهان و آشکار خود از جریان انحرافی به عنوان یک فرصت و دوست یاد می کنند و از سویی می بینیم که فائزه ی هاشمی و جاسبی در حمایت از وزیر ورزش معرفی شده عملاً دست به کار می شوند و در همان اثنی باز هم می بینیم که علی لاریجانی از اصلاح طلبان دعوت به حضور در انتخابات می کند و در حالی که دولت را متهم به دخالت در انتخابات و به قول فتنه گران تقلب می کند تهدید به واکنش را در گام اول کلید می زند. هم گرایی این چهار ضلع نذیریست برای بروز یک فتنه ی جدید که ابعاد آن تا قبل از بروزش به لحاظ بزرگی ناپیدا خواهد بود.

فتنه ی جدید با جایگاه حکومتی و قدرت جریان انحرافی، پول و ثروت مفسدان اقتصادی، پایگاه خارجی و رسانه ای حامیان اصلاحات و فرصت طلبی سیاستمداران سرخورده اصولگرای سنتی به وقوع خواهد پیوست.

ای کاش می شد به احمدی نژاد فهماند که میزبان انگلی به نام جریان انحرافی یا نفوذی شده است و این انگل کاری جز تحلیل میزبان خود ندارد و البته باید دانست که تا زمانی که این میزبان، خونی داشته باشد، انگل خود را به عنوان یک همزیست و خیرخواه معرفی خواهد نمود ولی در ادامه ی راه کار به جایی خواهد رسید که یا میزبان باید از انگل جداشود و یا خدای ناکرده توسط انگل مسخ گردد.

در شرایط حاضر به نظر می رسد هر چقدر تعداد اضلاع فتنه کمتر باشد و یا هر چقدر قدرت هر یک از آنها کمتر گردد، فتنه ای خفیف تر به وقوع خواهد پیوست و تمرکز روی فقط یکی از اضلاع مانند جریان انحرافی و یا جریان فتنه نه تنها کارگشانیست که موجب مظلوم نمایی می گردد. مثلا اگر جریان انحرافی محاکمه شود ولی جریان فتنه و جریان های مفسد اقتصادی مبرا بمانند، جریان انحرافی مظلوم جلوه خواهد نمود و چه بسا پایگاهش تقویت نیز بشود. ای کاش ریاست محترم قوه ی قضاییه دوباره نگاهی به حکم انتساب خود بیاندازد و ببینند که در آن مقام معظم رهبری انتظارشان را از این قوه اینچنین بیان کردند:

"اکنون چشمداشتِ سلامتِ ارکان و اتقانِ احکام و سرعت و سهولت در اجرای عدالت، از دادگستری جمهوری اسلامی، انتظاری بحق است که مسئولان این پیکره‌ی عظیم و دستگاههای جانبی آن باید در برآوردن آن با همه‌ی توان از هیچ کوشش و ابتکاری فروگذار نکنند" 


nazokbin

90/4/2
9:51 ص

بولتن نیوز: جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت : 
ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
 

مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد

مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری ... گه می خوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ...

جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد

خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم

مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...

 


nazokbin

مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
دسته بندی موضوعی
 
سیاسی ، دولت ، انتخابات ، سیاست خارجی ، احمدی نژاد ، سیاست داخلی ، فتنه ، اقتصاد ، حسن روحانی ، شبهه ، مذاکرات هسته ای ، مقام معظم رهبری ، هاشمی رفسنجانی ، صدا و سیما ، رسانه ، تورم ، فرهنگ ، هدفمندی یارانه ها ، مشایی ، تحریم ، اعتقادی ، اقتصاد مقاومتی ، انحراف ، رابطه ایران و آمریکا ، سبک زندگی ، برجام ، عدالت ، قوه قضاییه ، انقلابی ، اقتصادی ، تولید ، آمریکا ، مجلس ، علی لاریجانی ، بصیرت ، رابطه با آمریکا ، رشت ، گیلان ، مجلس و دولت ، ولایت مداری ، فرهنگی اجتماعی ، غرب ، استاد مصباح ، خانواده ، عفاف و حجاب ، روحانیت ، بهره وری ، انقلاب ، انتخابات 96 ، هاشمی ، مهدی هاشمی ، سران فتنه ، سعید جلیلی ، مذهبی ، بانک ، جبهه پایداری ، شورای نگهبان ، علی مطهری ، کارمند ، مسکن مهر ، انتخابات ریاست جمهوری ، اصلاح طلبان ، اجرای برجام ، تحلیل های اقتصادی ، سوریه ، ماهواره ، جواد ظریف ، امام خمینی (ره) ، انتقاد پذیری ، استقلال ، مدیریت و ایمنی ، فساد بزرگ اقتصادی ، سیاست ، طنز ، ولایت فقیه ، ظریف ، عملکرد اقتصادی دولت یازدهم ، هنر ، ارز ، استکبار ستیزی ، اسرائیل ، انتخابات مجلس ، بدعهدی آمریکا ، برنامه پایش ، جنگ نرم ، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ، انتخابات آزاد ، ایمنی ، نقض برجام ، سران قوا ، نرخ رشد جمعیت ، مذاکره کنندگان هسته ای ، جریان انحرافی ، توافق نهایی هسته ای ، تهاجم فرهنگی ، تحریف انقلاب ، بانک ، انتقاد ، مدیریت ، نرمش قهرمانانه ، سبک زندگی ، علامه مصباح ، سینما ، شبکه های اجتماعی ، مردم ، انقلابی گری ، اصولگرایی ، جمنا ، کارگر ، تحریف اسلام و انقلاب ، حجاب و عفاف ، اشتغال ، برجام 2 ، پسابرجام ، مسجد ، هنر و رسانه ، فوتبال ، قالیباف ، قانون اساسی ، مذاکرات هسته ای ، نفوذ ، فرهنگ عمومی ، رابطه ایران و آمریکا ، برجام های 2 و 3 ، باقری لنکرانی ، ازدواج ، آرمان های انقلاب ، وبلاگ نویسی ، آموزش و پرورش ، ائتلاف اصولگرایان ، اعتدال ، اینترنت ، انتخابات های 94 ، دولت یازدهم ، رکود ، شبکه اجتماعی افسران جنگ نرم ، میر حسین موسوی ، مالیات ، محمد جواد ظریف ، گفتمان انقلاب ، عربستان ، بسیج ، امام حسین ، حضرت مهدی عج ، کارشکنی های آمریکا در اجرای برجام ، حقوق های نجومی ، حقوق کلان مدیران دولتی ، حامیان متعصب احمدی نژاد ، خاتمی ، داعش ، تحریم موشکی ، تحریف شخصیت امام خمینی ، ترکیه ، جدایی نادر از سیمین ، تولید ملی ، توهین های دولتمردان ، ائتلاف اصلاح طلبان ، احمد توکلی ، آمریکا ، بسته تحریم موشکی ، انتقادات به برجام ، ایرانیت ، عراقچی ، فتنه گران ، عکس ، روحانی ، دولت راستگویان ، دولت های نهم و دهم ، سعید مرتضوی ، قرارداد خرید هواپیما ، محسن رضایی ، متن برجام ، نقدینگی ، مرگ بر آمریکا ، محمد خاتمی ، قراردادهای پسابرجامی ، سیاه نمایی ، عزت ایران ، عبدالرضا داوری ، باخت اصولگرایان در تهران ، پارسی بلاگ ، آملی لاریجانی ، ادارات ، توالد ، جنبش برنمی تابیم ، تحریم های جدید ، خودروسازان ، حوادث ناشی از کار ، دوقطبی سازی ، حاشیه سازی ، حجاب ، حداد عادل ، حلقه انحرافی ، حقوق ، حسین قدیانی ، حادثه پلاسکو ، خطوط قرمز رهبری ، جدایی مشایی از احمدی نژاد ، توهین ، توصیه رهبری به احمدی نژاد ، بیداری اسلامی ، پزشک ، انتخابات خبرگان ، عدالت خواهی ، شهید ، صادرات ، سید حسن خمینی ، سمن ، سبد کالا ، سپاه ، ساده زیستی ، مداحان ، مبارزه با فساد ، متکی ، مسکن مهر ، مصافحه ظریف و اوباما ، ولایتمداری ، کرسنت ، کهریزک ، مفاسد کلان اقتصادی ، مهدی خزعلی ، نهاوندیان ، واردات ، نظارت ، لیست هاشمی ، کارگر ، قرارداد صنعت خودرو ، سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل ، ضرغامی ، طرفداران دولت ، شهرداری تهران ، شجریان ، شفافیت اقتصادی ، امر به معروف و نهی از منکر ، اکبر ترکان ، بازرس کار ، بانک مرکزی ، پویش اجازه نمی دهیم ، پساتحریم ، بقایی ، آیت الله جنتی ، آیت الله رئیسی ، 9 دی ، bbc ، VOA ، امام حسین (ع) ، اقتدار ایران ، اردغان ، توافق وین ، توان موشکی ، تعهد به FATF ، جهاد اقتصادی ، جعفرزاده ، جان کری ، توافق چند مرحله ای ، تشدید تحریم ها ، چادر ، حصر خانگی ، حصر سران فتنه ، حسین شریعتمداری ، حضرت علی ، حقوقهای نجومی ، خط امام ، دوقطبی های کاذب ، دبه کردن هسته ای ، ترامپ ، تصویب برجام ، تعهد دولت به کارگروه اقدام مالی ، تحریم ISA ، تجاوز سربازان آمریکایی ، بیانیه لوزان ، جام زهر ، تک فرزندی ، تهران ، توافقنامه ژنو ، اسلام ، اظهارات هاشمی درباره مجلس خبرگان ، 22 بهمن ، ادغام وزارتخانه ها ، برنامه امروز دیروز فردا ، برجام خسارت محض ، بازرسی کار ، بازار ، انگلیس ، انقلاب اسلامی ، انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ، امام زمان (عج) ، شورای عدم تعهد ، عدالت اجتماعی ، عذر خواهی ، غیرت ، فائزه هاشمی ، فرزندان ، سالگرد برجام ، رد صلاحیت احمدی نژاد ، رفع حصر ، رویانیان ، فیش های نجومی ، فضای مجازی ، مجلس خبرگان ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی من وآینده من یا صاحب الزمان (عج) بانـــــــوی دشــــــــــت رویــــــا در سایه سار ولایت پایگاه تحلیلی( فصل انتظار) سرچشمه ادب و عرفان داروخانه دکتر سلیمی آسمون آبی چهاربرج رقصی میان میدان مین همه چیز آماده دانلود کانون فرهنگی شهدا پژواک عشق در کائنات ساعت یک و نیم آن روز ۩۞۩ السلام علیکم یا اهل بیت النبوه ۩ هــم انــدیشـی دینــی رضویّون حدیث منتظران قائم (عج) تراوشات یک ذهن زیبا بادصبا یادداشتهای فانوس نمکستان سربازی در مسیر حرم الشهدا دل شکسته برادران شهید هاشمی علمدار بصیر کبوتر نامه بر یادداشت های احمد ترابی زارچی مهاجر همای رحمت ایـــــــران آزاد wanted این نجوای شبانه من است نوری چایی_بیجار خورشیدها آسمانی ها xXxXx کرجـــیـــهــا و البرزنشینها xXxXx فرزند روح الله... غمزده وبلاگستان امام صادق (ع) هیئت فاطمیون شهرضا بر و بچه های ارزشی کوثر ولایت آزادی بیان مهدی یاران خبرنگار خط انقلاب مدافع ولایت افسران وبلاگ نویس حامیان جمهوری اسلامی ایران آسمان های خاکی وحدت تفاوت نمل/عاقبت جوینده یابنده است پایگاه مقاومت نجف اشرف بوشهر گوهرکمال ، حجاب برتر دنیای راه راه افسران سایبری امام خامنه ای سرویس وبلاگستان 8 دی حساس بشو سرباز صفر بصیر شمال استخدامی پنل اس ام اس | بانک شماره موبایل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی پوشاک زنانه اوتیسا

       
       

سلمان علی علیه السلام

تحلیل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی سیاوش آقاجانی

ابزار هدایت به بالای صفحه